Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim

Badania wskazują, że w małżeństwach, w których kobieta zarabia więcej od mężczyzny, ryzyko rozwodu jest wyższe. Według danych z USA, fakt, iż żona zarabia więcej niż mąż, zwiększa ryzyko rozwodu o 50%.

Jak dla mnie możesz po prostu rzucić monetą, tak czy siak masz p--------e.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ubranie się powinno szyć na miarę, ty będziesz za ciasny; jeśli byłbyś wielkim facetem, który powiedzmy zarabia to 10k ale pracuje w służbach ma twardy charakter to pewnie mogłoby się udać, baby lubią się chwalić więc w środowisku lekarskim, gdzie wszyscy mają hajs byłbyś super zabawką, którą można pokazać koleżankom a przed, którym ci kulturalni i inteligentni koledzy czuli by respekt. Oczywiście generalizujemy tu może być jakaś aberracja myślenia i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie ma szans, że się uda. Jeżeli nawet ona jest normalna, to na pewno wpływ rodziny i przyjaciółek z każdym rokiem będzie coraz badziej naciskał na zmianę.
  • Odpowiedz
@DiegooS: tylko 100k? To chyba jakieś powiatowe miasto w Polsce b
Ja tak samo jak moja małżonka mamy prywatną przychodnię ginekologiczną i nasze miesięczne dochody to 800,900 k
  • Odpowiedz
@mirko_anonim każda moja dziewczyna czy teraz obecna żona zarabia więcej ode mnie. Nigdy mi to nie przeszkadzało. Rachunki dzielimy równo na pół a to co każdy zaoszczędzi to jego. Ja tam się cieszę że jej się tak powodzi, zawsze jakiś fajny prezent kupi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz