Aktywne Wpisy

WielkiNos +234
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

ChickenDriver2 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
LIFEHACK - Nie zostawi cię, jeśli zmienisz płeć i będziesz do niej chodził na wizyty ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Słowa do odlania w brązie i powieszenia na siedzibie Wykopu, no i na Wykopie. XD
Także jeśli sam czujesz że tego nie dźwigniesz, to daj sobie spokój
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Kobiety z zazdrości lub innych czynników prawie zawsze włożą szpilę w związek, a w szczególności jeżeli ona ma według jej mniemania gorzej. Taką poradę możesz sobie między bajki włożyć i tyle. Żyj i się ciesz że wygrałeś na loterii, nie każdy trafia na panią doktur ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: @mirko_anonim
Mamy 2025 rok czy 19 wiek?
Nie to żebym miał coś do tego, ale sorry mając prawie 1 mln miesięcznego dochodu, nie siedziałbym tutaj konwersując z przegrywami z wykopu. Nawet teraz bardzo rzadko to robię, bo szkoda czasu.
@kasiknocheinmal: Też kiedyś tak myślałem, ale byłem w podobnej sytuacji i w otoczeniu kolezanek/ kolegów z pracy taka myśl wręcz musi się u takiej kobiety pojawić, musi się porównać z koleżankami i
@mirko_anonim: dla mnie byłoby bez znaczenia czy będę odstawał, bo niezależnie czy faktycznie tak będzie nie chciałbym na partnerkę osoby, dla której w takiej sytuacji jest to problem
nie masz gwarancji co będzie za kilka lat, dopóki jest dobrze, to w jaki sposób tracisz czas?
powiedzmy ze oglądasz film, film jest fajny, każda minuta ci się podoba,
a na zakończenie, po 2h dowiadujesz się że ginie nie ten bohater który byś chciał - nie podoba ci się zakończenie
czy to znaczy, że straciłeś dwie godziny?