Wpis z mikrobloga

@Chuopijak: Nie, to nie ma niczego wspólnego prawnie z prostytucją, także od dochodów z onlyfansa normalnie trzeba regulować wszystkie podatki, ale też innne formalne i administracyjne kwestie
z fartem
  • Odpowiedz
@Chuopijak: na onlyfansie jedynie jeżeli by to nie były znaczne kwoty, nie przekraczały jakiegoś tam kryterium i byłaby to dodatkowa działalność jakaś, niestanowiąca głónwnego źródła utrzymania to możaby wtedy grosze jakeś płacić, albo ni to dokładnie nie wiem teraz a sprawdzać nie będę bo mi się nie chce, ale przy normalnych pieniądzach to już trzeba normalnie sobie firemkę otworzyć, wziąć kogoś od księgowości, płacić zus, i być przedsiębiorcą potężnym
z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezawodny-szermierz-70: Nie warto ziomeczku. Taniej wyjdzie fap i mniej stresu. Jakbyś miał to robić to z kobietą, która rzeczywiście da Ci cokolwiek uczucia.

Zapłacisz 300-500 zł za 5-10 minut wątpliwej przyjemności, gdzie mógłbyś to wydać to zdecydowanie lepiej.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Hissis Nie zrozumieliśmy się. Wiem, że są Panie, które wprost mają podaną cenę i zakres usług, ale najczęściej one wyglądają jeszcze bardziej niewyjściowo ode mnie. Chciałbym usługi premium czyli kobiety która jednak reprezentuje jakiś poziom. I tak sprawdziłem na garsonierze opinie i dowiedziałem się, że divy często:
- poganiają
- nie dają się dotknąć
- mają humory
- czasem nawet się nie myją
więc nie rozumiem p-------------a się skoro chcę wiedzieć
  • Odpowiedz
czy idąc na masaż mogę w przypadku dogadania się liczyć na coś więcej z zadbaną dziewczyną

@mirko_anonim: nie. Jest pełno miejsc gdzie robią normalny masaż i tam nie zagaduj o więcej bo wyjdziesz na buraka.
Poszukaj kogoś kto przyjdzie do ciebie i zrobi masaż z happy finish
  • Odpowiedz
Chciałbym usługi premium czyli kobiety która jednak reprezentuje jakiś pozio

@mirko_anonim: chcesz premium to idziesz do drogiej i sprawdzonej. Nie wiem w czym problem.A wtope możesz zaliczyć niezależnie od ceny
  • Odpowiedz