Aktywne Wpisy

yahoomlody +104
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +171
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

@Polishdoomer02: nie wiem, dopiero się dowiedziałęm, że coś takiego wgl istnieje XD
źródło: IMG_20241204_153216
Pobierzźródło: IMG_20241114_141656
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
A co w tym złego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zmień koszulę - krótki rękaw w koszuli nigdy nie będzie dobrym wyborem. Może polo? Tylko nie podduszaj się tak guzikami. Nie zapinaj. Fryzjer to podstawa. Masz tragicznie zaniedbane włosy w stylu „jak wstałem tak mam”. Idź na siłownię żeby się rozruszać bo idę w ciemno o zakład, że masz wadę postawy. Wróć za rok, daj znać.
1. operacja plastyczna
2. branie estrogenu i zostanie kobietą
3. its over
źródło: khof5v5fd4t11
Pobierz@JuanPablitoSegundo_2137: zmartwię Cię, ale nie. Serio to śmierdzi mi to baitem, że masz koszulę z krótkim rękawem uszytą z przedszkolnego obrusu i zapinasz na ostatni guzik. A nie masz 6 lat.
Co do ciuchów to 0) owszem, dobra sylwetka jest najważniejsza, ale 1) mają być Twojego rozmiaru, to robi największą różnicę 2) cokolwiek co robi z twoim ciałem literę V, nie