@JuanPablitoSegundo_2137: Plusik za odwagę i pokazanie mordy, ale na oskiego to nie wyglądasz. Fryz na pewno zmień, może zapuść włosy, jak masz zakola/wysokie czoło to grzywka będzie najlepsza, ale prędzej zabul na barbera niż fryzjer za 2 dychy.
@PasozytTrabacz: na poważnie, nigdzie nie mówię że jestem oskarek, czy chad. Taki normik, max. 6 (jak się postara i o siebie zadba), teraz może z 4-5 w porywach. Chcę po prostu to poprawić, jak bardzo się da, bo nie chodzi mi o to, bym nagle był uberchadem 11/9, który wyrywa każdą a by jednak mieć tą mordę, która kogokolwiek przyciąga i nie są to laski max. 3/10 z takim wyrazem
@Kontonawykopiechlopie_: deformacją bym nazwał ten nos, bo jakbym znalazł zdjęcia z jakichś rekolekcji czy coś za dzieciaka (a pamiętając, gdzie uczęszczałem itd to bym znalazł po dłuższym czasie) to wyglądał on calkiem inaczej i mam wrażenie, że gdy mnie auto jebnęło to zostal złamany, ale nikt nigdy na niego uwagi nie zwrócił, a też zdjęcie jest podfiltrowane, bo jednak mam trądzik i blizny po nim (pozdrawiam matkę, która uznawała wyciskanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
169cm, dla loszek podawane 170cm
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora