Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +415
„Polish jokes” to gotowy tytuł na dokument o tym, jak w Polsce przez trzy dekady wbijano ludziom do głowy, że trzeba się „cieszyć z roboty za grosze, bo inaczej gospodarka padnie”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
To jest groteskowy paradoks:
– państwo dogania Zachód wskaźnikami PKB,
– młodzi masowo emigrują, bo tutaj nie da się żyć za pensję,
– a w dyskusjach o podwyżce minimalnej wciąż dominuje retoryka januszexu: „jak podniesiecie, to ja zamknę firmę, bo się nie opłaca”.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
rales +1666
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 7 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 7 lat, gdy chłopaki będą mieli po 25 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
Trochę
źródło: Screenshot(16)
Pobierz

czy da się wytrzymać na 250 mg testosteronu powiedzmy 10 lat + czy raczej zawsze prędzej czy później trzeba będzie zejść. Druga sprawa czy da się jakoś skutecznie nie ogłupić przy tym powiedzmy branie hcg i jakaś suplementacja?
załóżmy ze celem byłoby :
-siła
-niski bf
-energia i regeneracja
Wołam @Kasahara @Saprofit @Poemat @Lewusx
#sterydy #mikrokoksy
Sorry.
Długotrwałe zażywnie sterydów (teścia), może wywołać zaburzenia psychiczne, które często prowadzą, do głębokiej depresji oraz prób samobójczych.
Tej przygody nie warto zaczynać bez świadomości, że jest dozgonna. Ergo - testa leci sie całe życie, dawki to druga sprawa.
1. Da się
2. Nie rozumiem w jakim kontekście chciałbyś się ogłupić
Btw. dałbym 350mg na tydzień, to wciąż niska dawka, a jak już coś brać, to dla efektów, nie dla idei.
Do tego przerost serca, wszyscy biorący nie dożywają 30 lat( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak to jest powiedzmy z libido i energia życiową? Te rzeczy też się potem normują, czy po prostu człowiek się przyzwyczaja, ale dalej wszystko jest na wyższym poziomie?
1. W jakim celu schodzic?
2. Musisz uwazac, bo jak sie zagapisz, to na tych 250mg zrobisz sie przerosnietym potworem..