Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam gdzie mieszkać, co jeść, czym jeździć, w co się ubrać i prace która może nie jest super płatna ale pozwala mi przeżyć. Potrafię zrobić wszystko sam, zadbać o to co mnie otacza i naprawić jeżeli coś się zepsuje. Wyglądam raczej przeciętnie, na ulicy czesto wzbudzam zainteresowanie kobiet w każdym przedziale wiekowym, ale nie mogę znaleźć nikogo na stałe. Czuję że jestem szczęśliwym człowiekiem ale brakuje mi w życiu drugiej osoby. Moje ostatnie kontakty z kobietami kończyły się głównie przez trywialne rzeczy typu: niedopowiedzenie czegoś co wyszło później w złym czasie, źle użyte lub zrozumiane słowa czy przekroczenie granic którejś ze stron ale nigdy na tyle żeby nie móc o tym porozmawiać. Niestety żadne relacja nie zdała tej próby i się zakończyła. Może ja czegoś nie zauważam i robię coś źle, czekam na wasze sugestie #rozowepaski #niebieskiepaski #milosc #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim musisz popracować nad komunikacją w związku, bo niedopowiedzenia zawsze wychodzą w złym momencie. Jesli coś źle powiedziałeś czy coś źle zostało zrozumiane to też ewidentnie kwestia komunikacji w relacji. Gdy ktoś przekracza nasze granice to często jest to coś co budzi brak zaufania czy zniechęca do relacji więc jeśli nie umie się o tym porozmawiać to często to może kończyć relacje.

Poczytaj o zdrowej komunikacji, nauce wyrażania wdzięczności w relacjach,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zalezy co to znaczy "zle uzyte slowa", jest roznica miedzy "ty lafiryndo zmarnowalas mi 20 lat zycia" zamiast "mozesz podac mi sol?" a jakas glupota dnia codzienniego. A tam czytanie o zdrowej komunikacji, po prostu lepiej dobieraj kobiety, zadna normalna nie konczy relacji przez jakies zle dobrane slowa.
  • Odpowiedz