Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim jak typek pisze z 20 innymi dziewczynami to raczej zwykły wyrywacz jest. Jak zacząłem pisać ze swoją kobieta, to z innymi zupełnie nie chciało mi się gadać. Podejrzewam, że gościu chce mieć krew na mieczu, rozdziewiczyć wpisać do cv i olać. Poszukaj innego do zakochiwania się
  • Odpowiedz
Gdy pytam go, czy podobam mu się jako człowiek, czy jestem atrakcyjna i czy widzi siebie ze mną w przyszłości, pisze, że nie może odpowiedzieć na te pytania (że jest "pół na pół").

@mirko_anonim: Odpuść gość na pewno ma inne intencje niż ci się wydaje. Jestem tego pewny na 100%
  • Odpowiedz
on po naszym pierwszym spotkaniu rozpoczął rozmowę z jakimiś 20 dziewczynami, czego nie ukrywa.

@mirko_anonim: Nie, to nie jest normalne. Serio, daj sobie z nim spokój. Najlepiej zablokuj go na wszystkich komunikatorach stosując ghosting - a dlaczego?

Bo jak normalnie napiszesz co i jak, to zacznie próby manipulacji.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Chcesz oddać jedną z najważniejszych rzeczy w życiu kobiety typowi, który wkładał i nie wiadomo czy dalej nie wkłada w każdy śmietnik, jaki spotka. Dla każdego kolejnego wartościowego mężczyzny, będziesz miała już mniejszą wartość. Tak działa świat. Przemyśl to.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: idelany przyklad redpilla.
Faceta odrzuca, jesli laska romansuje z wieloma facetami.
KObieta mimo ze tego nie lubi to i tak mokro jak wie, ze ze inne laski sa dupczone albo chca sie dupczyc z je jfacetem XD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tak chce Cię wykorzystaj, nie pakuj się w to tylko uciekaj. Po wzięciu tego co chce on po prostu sobie pójdzie. Szanuje Cię za takie podejście, takich kobiet jest coraz mniej.
  • Odpowiedz
(w wieku już nieco odbiegającym od średniej)

Poszukaj sobie takiego gościa jak ja, co też nigdy za rękę nie trzymał, w wieku odbiegającym od średniej, i z nim buduj relacje, zacznij od przyjaźni która przejdzie w miłość, sypialnia też nadejdzie z czasem, a jak będziecie dla siebie pierwszymi, i obydwoje będziecie wiedzieć, czego chcecie, i co chcecie razem zbudować, to wszystkie problemy się rozwiążą. Jak weźmiesz gościa co już nie jedną przerobił,
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrwały-sojusznik-17: @OP: na pewno jesteś w wieku po studiach, czy może 10-15 lat młodsza? Bo wydajesz się wyjątkowo naiwną.

Swego czasu pisał o wspólnym zamieszkaniu.

2 razy się spotkaliście i tylko piszecie z sobą a tu chęć zamieszkania? Serio wierzysz w to?

Akurat on chce cię ewidentnie zaciągnąć do łóżka a nie jakiegoś poważnego związku. Przynajmniej cię nie oszukuje w tej kwestii, to ty dopowiadasz sobie ten lepszy
  • Odpowiedz