@mirko_anonim: Dlaczego chcesz sprzeniewierzyć swoje dziewictwo z jakimś frajerem, który za chwilę cię wystawi? Takich jak ty on ma na pęczki. Beka z tego jak cię zmanipulował, no ale Chady już tak mają.
@mirko_anonim jak typek pisze z 20 innymi dziewczynami to raczej zwykły wyrywacz jest. Jak zacząłem pisać ze swoją kobieta, to z innymi zupełnie nie chciało mi się gadać. Podejrzewam, że gościu chce mieć krew na mieczu, rozdziewiczyć wpisać do cv i olać. Poszukaj innego do zakochiwania się
@mirko_anonim: idelany przyklad redpilla. Faceta odrzuca, jesli laska romansuje z wieloma facetami. KObieta mimo ze tego nie lubi to i tak mokro jak wie, ze ze inne laski sa dupczone albo chca sie dupczyc z je jfacetem XD
on po naszym pierwszym spotkaniu rozpoczął rozmowę z jakimiś 20 dziewczynami, czego nie ukrywa.
@mirko_anonim: Nie, to nie jest normalne. Serio, daj sobie z nim spokój. Najlepiej zablokuj go na wszystkich komunikatorach stosując ghosting - a dlaczego?
Bo jak normalnie napiszesz co i jak, to zacznie próby manipulacji.
@mirko_anonim Chcesz oddać jedną z najważniejszych rzeczy w życiu kobiety typowi, który wkładał i nie wiadomo czy dalej nie wkłada w każdy śmietnik, jaki spotka. Dla każdego kolejnego wartościowego mężczyzny, będziesz miała już mniejszą wartość. Tak działa świat. Przemyśl to.
Gdy pytam go, czy podobam mu się jako człowiek, czy jestem atrakcyjna i czy widzi siebie ze mną w przyszłości, pisze, że nie może odpowiedzieć na te pytania (że jest "pół na pół").
@mirko_anonim: Odpuść gość na pewno ma inne intencje niż ci się wydaje. Jestem tego pewny na 100%
@mirko_anonim tak chce Cię wykorzystaj, nie pakuj się w to tylko uciekaj. Po wzięciu tego co chce on po prostu sobie pójdzie. Szanuje Cię za takie podejście, takich kobiet jest coraz mniej.
Poszukaj sobie takiego gościa jak ja, co też nigdy za rękę nie trzymał, w wieku odbiegającym od średniej, i z nim buduj relacje, zacznij od przyjaźni która przejdzie w miłość, sypialnia też nadejdzie z czasem, a jak będziecie dla siebie pierwszymi, i obydwoje będziecie wiedzieć, czego chcecie, i co chcecie razem zbudować, to wszystkie problemy się rozwiążą. Jak weźmiesz gościa co już nie jedną przerobił,
wytrwały-sojusznik-17: @OP: na pewno jesteś w wieku po studiach, czy może 10-15 lat młodsza? Bo wydajesz się wyjątkowo naiwną.
Swego czasu pisał o wspólnym zamieszkaniu.
2 razy się spotkaliście i tylko piszecie z sobą a tu chęć zamieszkania? Serio wierzysz w to?
Akurat on chce cię ewidentnie zaciągnąć do łóżka a nie jakiegoś poważnego związku. Przynajmniej cię nie oszukuje w tej kwestii, to ty dopowiadasz sobie ten lepszy dla siebie
Faceta odrzuca, jesli laska romansuje z wieloma facetami.
KObieta mimo ze tego nie lubi to i tak mokro jak wie, ze ze inne laski sa dupczone albo chca sie dupczyc z je jfacetem XD
@mirko_anonim: Nie, to nie jest normalne. Serio, daj sobie z nim spokój. Najlepiej zablokuj go na wszystkich komunikatorach stosując ghosting - a dlaczego?
Bo jak normalnie napiszesz co i jak, to zacznie próby manipulacji.
@mirko_anonim: Odpuść gość na pewno ma inne intencje niż ci się wydaje. Jestem tego pewny na 100%
Poszukaj sobie takiego gościa jak ja, co też nigdy za rękę nie trzymał, w wieku odbiegającym od średniej, i z nim buduj relacje, zacznij od przyjaźni która przejdzie w miłość, sypialnia też nadejdzie z czasem, a jak będziecie dla siebie pierwszymi, i obydwoje będziecie wiedzieć, czego chcecie, i co chcecie razem zbudować, to wszystkie problemy się rozwiążą. Jak weźmiesz gościa co już nie jedną przerobił,
2 razy się spotkaliście i tylko piszecie z sobą a tu chęć zamieszkania? Serio wierzysz w to?
Akurat on chce cię ewidentnie zaciągnąć do łóżka a nie jakiegoś poważnego związku. Przynajmniej cię nie oszukuje w tej kwestii, to ty dopowiadasz sobie ten lepszy dla siebie