Wpis z mikrobloga

@PiotrFr: kupowaliby dobre produkty zamiast ślepo brać te francuskie badziewia.
Ich podejście jest dobre dla gospodarki państwa ale niekoniecznie dla klienta… ale z mentalnością nie wygrasz.
  • Odpowiedz
@PiotrFr: z elektryków to tesla i chińskie, spalinowe to BMW, marki koreańskie i japońskie. Inna sprawa że chińskie auta szczególnie spalinowo hybryda miażdżą ofertę wszystkich marek już teraz mimo wielu niedoskonałości … tylko różnica jest taka że chiny się uczą i ulepszają towary a zachodnie koncerny tną na czym się da „ Bo panie to by 1 € kosztowało na samochód więc byśmy milion mniej zarobili” … widać to choćby
  • Odpowiedz
@PiotrFr: chciałeś info które marki robią dobre auta to podałem. Francuskie złomy poza Francją mie mają większego znaczenia. Chińskie auta maja najlepsze baterię już teraz i ulepszają je dalej. Francuski rynek to g. dowód na tezę że chińskie się nie sprzedaje… ten rok to będzie pogrom dla europejskiej motoryzacji szukającej frajerów - nawet Niemcy coraz chętniej kupują one marki niż własne bo ludzie nie są głupi i przepłacać nie będą.
  • Odpowiedz
  • 0
@Singu__:

Chińskie auta maja najlepsze baterię już teraz i ulepszają je dalej.

Tak, pewnie dlatego przy 10 stopniach w takim Sealu mi cięło co chwila moc ładowania na 70 kw, bo się
  • Odpowiedz
@PiotrFr: nie na to jak rozmówcy zarzucać własne teorie … myślisz że Chiny = tandeta bo tak ci zachód wmówił… a wystarczy samemu sprawdzić by zobaczyć i zrozumieć jaki walec jedzie na zacofany europejski przemysł motoryzacyjny.

Co ma Seul do chińskich aut?
  • Odpowiedz
  • 0
@JC97: już nie robią. To sprzedaż tego co zostało.

@Singu__

nie na to jak rozmówcy zarzucać własne teorie … myślisz że Chiny = tandeta bo tak ci zachód wmówił… a wystarczy samemu sprawdzić
  • Odpowiedz
  • 0
@Singu__: mam nadzieję że żartujesz xDDD
Chwalisz chińskie auta, a nawet nie znasz nazw najpopularniejszych modeli i wyskakujesz z jakąś Koreą
  • Odpowiedz