Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +535
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
mirko_anonim +9
✨️ Jak radzić sobie z finansowymi dylematami w związku? Ⓘ
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że
Tldr: moja narzeczona nie jest zadowolona z faktu, że pomagam finansowo moim rodzicom. Nie wiem co robić.
z narzeczoną planujemy ślub w następnym roku. Rzecz w tym, że coraz częściej widzę mniejsze i naprawdę zastanawiam się czy ten ślub to dobry pomysł, a po wczorajszej kłótni w ogóle zastanawiam się czy nie zerwać oświadczyn.
Jestem programistą i zarabiam bardzo dobrze. Narzeczona dowiedziała się, że

Chińczyk tylko jeden (Volvo nie liczę), w dodatku z mocnym spadkiem rok do roku. Chyba miało być inaczej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochodyelektryczne #tesla
źródło: 1000018650
Pobierzźródło: IMG_7231
PobierzIch podejście jest dobre dla gospodarki państwa ale niekoniecznie dla klienta… ale z mentalnością nie wygrasz.
@zibizz1 pewnie tak. Muszę sprawdzić ilość tych R5, bo chyba nie liczą aut dilerów. Jakoś w listopadzie widziałem ponad 11k.
@r3pr3z3nt xDDD
Nie masz pojęcia o czym mówisz. Jakieś uzasadnienie?
Btw Tesla przecież jest w tabeli
Tak, pewnie dlatego przy 10 stopniach w takim Sealu mi cięło co chwila moc ładowania na 70 kw, bo się
Co ma Seul do chińskich aut?
@Singu__: XD
@Singu__
Chwalisz chińskie auta, a nawet nie znasz nazw najpopularniejszych modeli i wyskakujesz z jakąś Koreą