Wpis z mikrobloga

Nie wcale. To, że pojawiło się kilka artykułów promujących chińską motoryzację w tym samym czasie praktycznie tak, że cała główna była zalana co zauważył też @PiotrFr to też pewnie przypadek panie autorze artykułu @NaMasce XD Zupełnie za darmo z dobroci serca robicie reklamę chińskiej motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja
Cztero0404 - Nie wcale. To, że pojawiło się kilka artykułów promujących chińską motor...

źródło: amym

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jakby zaczęli im płacić, to może by się postarali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@PiotrFr: Mają million pracowników, w tym sto tysięcy inżynierów, a w zeszłym roku wyprodukowali zaledwie 3 miliony samochodów. Więc jeden pracownik składa 3 samochody rocznie. Wydajność na poziomie Pagani czy Koenigsegga.

Niech zaczną płacić ludziom i zwiększać wydajność produkcji zamiast marnować zasoby na sponsorowane artykuły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cztero0404: Jak oni moga miec inne zdanie niz ty i lubic co innego niz ty.

Pewnie spiseg, troll konta i sponsorowane artykuly, bo to niemożliwe, zeby ktos podchodzil z ciekawoscia do chinskiej motoryzacji skoro ty tego nie lubisz.
  • Odpowiedz
@Nusantara:

zamiast marnować zasoby na sponsorowane artykuły

Znając "dziennikarzy" podejrzewam że te artykuły to za jakieś kubki czy inne długopisy wklejają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 207
Jak oni moga miec inne zdanie niz ty i lubic co innego niz ty.

@PinguinStyle: Głupiutki jesteś, tutaj absolutnie nie chodzi o moje lubię czy nie lubię. Nie ma aż takich przypadków, że praktycznie w tym samym czasie na główną jednego z bądź co bądź czołowych portali w Polsce trafiają 3 artykuły dotyczące tego samego w tym samym czasie. Ja tutaj nie oceniam czy te samochody są dobre czy niedobre,
  • Odpowiedz
@PinguinStyle:

Pewnie spiseg, troll konta i sponsorowane artykuly, bo to niemożliwe, zeby ktos podchodzil z ciekawoscia do chinskiej motoryzacji skoro ty tego nie lubisz.

xD
Nie no, ktoś pisze o rekordzie sprzedaży, podbijaniu rynku i odbieraniu klientów w Europie a na pytanie o to, ile aut
  • Odpowiedz
  • 15
@PiotrFr: Dobrze, ale gdzie te rzekome rekordy sprzedaży? Tak owszem, widziałem kilka MG na ulicach nawet około 50 tysięcznego miasta w Lubelskim z którego jestem, ale to dalej wciąż są jakieś naprawdę śladowe ilości wręcz pojedyncze sztuki. Nie widać nigdzie tego rzekomego podbijania rynku czym może się poszczycić skoda lub toyota na przykład hyundai/kia tych aut nie ma chyba w absolutnie żadnych służbach jak policja, straż pożarna, nie ma ich
  • Odpowiedz
@Cztero0404: no we Francji Byd sprzedał w 2024 3 tysiące aut, nie wiem ile w całym roku w Niemczech, ale w pierwszym półroczu 1400 aut (i to mniej niż w 2023).
No potęga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Dobrze, ale gdzie te rzekome rekordy sprzedaży?

@Cztero0404: Z ciekawości znalazłem tabele najlepiej sprzedających się samochodów w Europie pierwszej połowie zeszłego roku. Wśród 25 modeli nie ma ani jednej chińskiej marki.

Tak właśnie wygląda upadek europejskiej i chińskie rekordy sprzedaży:
Nusantara - >Dobrze, ale gdzie te rzekome rekordy sprzedaży?

@Cztero0404: Z ciekawoś...

źródło: 1000056139

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 8
@Nusantara: I to jest lista sprzedaży samochodów w którą jestem w stanie uwierzyć realnie zwłaszcza jeśli wyjdę z domu i popatrzę sobie co stoi na parkingach, co jeździ po ulicach.
  • Odpowiedz
@Cztero0404: możesz mi wierzyć, że jeśli okaże się że te chińskie samochody są mechanicznie dość bezawaryjne (a może tak być, bo nie są tak skomplikowane) to chętnych na te wozy będzie tylko przybywać
  • Odpowiedz