Aktywne Wpisy
kupa1231 +235
Ramadamadingdong +36
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz

źródło: amym
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-01-03_072202_wykop.pl
PobierzJakby zaczęli im płacić, to może by się postarali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cztero0404 wszystko na głównej i Janusze się masturbują.
źródło: 1000017983
Pobierz@PiotrFr: Mają million pracowników, w tym sto tysięcy inżynierów, a w zeszłym roku wyprodukowali zaledwie 3 miliony samochodów. Więc jeden pracownik składa 3 samochody rocznie. Wydajność na poziomie Pagani czy Koenigsegga.
Niech zaczną płacić ludziom i zwiększać wydajność produkcji zamiast marnować zasoby na sponsorowane artykuły ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie spiseg, troll konta i sponsorowane artykuly, bo to niemożliwe, zeby ktos podchodzil z ciekawoscia do chinskiej motoryzacji skoro ty tego nie lubisz.
Znając "dziennikarzy" podejrzewam że te artykuły to za jakieś kubki czy inne długopisy wklejają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PinguinStyle: Głupiutki jesteś, tutaj absolutnie nie chodzi o moje lubię czy nie lubię. Nie ma aż takich przypadków, że praktycznie w tym samym czasie na główną jednego z bądź co bądź czołowych portali w Polsce trafiają 3 artykuły dotyczące tego samego w tym samym czasie. Ja tutaj nie oceniam czy te samochody są dobre czy niedobre,
xD
Nie no, ktoś pisze o rekordzie sprzedaży, podbijaniu rynku i odbieraniu klientów w Europie a na pytanie o to, ile aut
No potęga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cztero0404: jak nawet, to przecież główny target chińszczyzny, średnia biedna klasa z mniejszych miejscowości, którzy chcą nowe auto, ale ich nie stać
@Cztero0404: Z ciekawości znalazłem tabele najlepiej sprzedających się samochodów w Europie pierwszej połowie zeszłego roku. Wśród 25 modeli nie ma ani jednej chińskiej marki.
Tak właśnie wygląda upadek europejskiej i chińskie rekordy sprzedaży:
źródło: 1000056139
Pobierz