Wpis z mikrobloga

Nie wcale. To, że pojawiło się kilka artykułów promujących chińską motoryzację w tym samym czasie praktycznie tak, że cała główna była zalana co zauważył też @PiotrFr to też pewnie przypadek panie autorze artykułu @NaMasce XD Zupełnie za darmo z dobroci serca robicie reklamę chińskiej motoryzacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) #samochody #motoryzacja
Cztero0404 - Nie wcale. To, że pojawiło się kilka artykułów promujących chińską motor...

źródło: amym

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomszczyk: nie no dawaj. Jestem ciekaw kto za tym stoi. Koncerny naftowe? Nie no, ci opłacają drugą stronę. Rosja? No nie, bo przecież to samo. Chińczycy? No też nie, bo ciągle po nich jadę. Koncerny motoryzacyjne? Nie, przecież im to nie pasuje.
No cholera, kto?
  • Odpowiedz
powinni kupować kota w worku tak naprawdę którym są obecnie chińskie auta

@Cztero0404: człowieku xd BYD do nas dotarł chyba po 3 latach i to i tak w beznadziejnej, drogiej opcji przez pośredników w salonie u złodzieja plichty. Edit - wychwalane przez UK MG4...
Dziesiątki tysięcy zadowolonych azjatów/australijczyków/nowozelandczyków jeździ sobie fajnymi autkami, setki filmów, które oglądam (tak, fanboy chinskich marrek EV here) chwalą chinskie konstrukcje. Pokazują też, ze samochody nie
  • Odpowiedz
@tomszczyk:

opcje które wymieniłeś idealnie to pokazują, że miałem rację.

Oho, w jaki sposób? Na pewno któraś z wymienionych najwyraźniej ciebie
  • Odpowiedz
@PiotrFr tak tak, mnie opłacają ruscy. To twój jedyny argument bocie. Wrzucam cię na czarno, bo nie chce mi się czytać tego propagandowego bełkotu. Przy okazji liczę że twoi pracodawcy pójdą po rozum do głowy i nie będą im potrzebni płatni trole, żeby koloryzować smutną prawdę. Elo
  • Odpowiedz
  • 0
idz pan z tym hyundaiem,

@chleb_z_baltony: Nie żeby coś, ale tyle co chociażby auta hyundai wytrzymują na naukach jazdy gdzie wiadomo, że te auta są katowane przez ludzi ktorzy dopiero się uczą, tyle co one wytrzymują w policji to im się order należy.
  • Odpowiedz
  • 0
Wystarczy śledzić główna, wyczaić jakie są nastroje, zajawić zgodnie z popularną retoryką i liczyć, że się wykopie. I na końcu krzemulski, noszący się z plasterkiem na ryju xD,

@mostrighteous: Oczywiście, że tak. Dokładnie tak samo jest na przykład z tymi wszystkim artykułami o kobietach stawiającymi je w negatywnym świetle gdzie pewna część wykopków z ubliżania płci pięknej robi sobie wręcz sport narodowy. Pamiętam jak kilkukrotnie kłóciłem się tu z jakimś
  • Odpowiedz
  • 0
mnie zawsze ciekawi co zrobią właściciele tych aut po stłuczce za na przykład 5 lat. Sami będą dorabiać części?

@editores: Między innymi właśnie to miałem na myśli. Od dawna pojawiają artykuły o hyundai na przykład w stylu ''koszmar dla blacharza'' tylko, że hyundai na naszym rynku jest pewnie od lat 90, lub wczesnych 2000 kiedy ich auta nie były popularne pamiętam kolega mojego starego miał salon hyundai 100 lat temu.
  • Odpowiedz