Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak widzicie jak ładne są kobitki na siłowni to patrzycie na nie, oraz dostajecie erekcji? Czasem mam wrażenie, że wychodzę na zboka bo zerkam na panie.

Pytanie do Pań czy bardzo wam przeszkadza jak chłopaki się na was patrzą na siłowni?
#rozowepaski #mikrokoksy #silownia
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Pytanie do Pań czy bardzo wam przeszkadza jak chłopaki się na was patrzą na siłowni?

@przegro_pisarz: Niezbyt, ale większość stara się robić to w miarę dyskretnie.
U mnie na siłowni jest jeden typ, który dosłownie zamiera w miejscu i gapi się na dziewczyny. To już przeszkadza xD
  • Odpowiedz
@Kasahara na oko patrzę ile waży i jakie ciężary dźwigają. Głównie zauważyłem, że wszystkie bułgary robią większym ciężarem niż ja. Ciekawi mnie ile wyciskają, ale nigdy nie widziałem kobitki na ławce.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: więcej w bułgarach robią bo właśnie waga ciała. Dużo lasek wyciska obecnie 40-50 kg na strzała. Czasem się zdarzy od dzwonu taka co 60 lub trochę wiecej; jeśli mowa u mnie o typowej sieciówce
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: myślałam, że mi się to nigdy nie przydarzy bo nakładam na siłkę naprawdę luźne dresy, wielkie koszulki, ale i mnie ostatnio jakiś zbok dopadł. Gapił się chyba z 15 minut bo przyuważył jak robię pośladki. Musiałam uciekać na drugi koniec sali, nie wiem po co takich ludzi wpuszczają na siłownię.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: na recepcji to po niczym, ale instruktorzy powinni obserwować sytuację i jakoś upominać creepów. Odechciewa się zwyczajnie chodzić na siłownię. Na mojej poprzedniej siłowni była osobna strefa tylko dla kobiet co rozwiązywało ten problem, niestety musiałam się przeprowadzić i chodzę teraz na taką, gdzie są wszyscy razem. Wysoce niekomfortowe.
  • Odpowiedz
@przegro_pisarz: tak, są osobne pokoje jako "Stefa kobiet" do ćwiczeń, jest super, bo ma różne maszyny, masażery, ciężary, duże lustro na całą ścianę, więc można obserwować czy się dobrze ćwiczy, w dobrej pozycji. Minus jest taki, że są to małe salki, niestety, mam nadzieję, że więcej siłowni wprowadzi takie rozwiązania, bo mężczyźni szalenie często się gapią. Na mnie nie, ale jak wejdzie jakaś dziewczyna skąpo ubrana to olaboga. W sumie
  • Odpowiedz
@bossgirl: może chciał stanowisko które zajęłaś bo 15 min już na nim siedzisz.
U mnie na silce jest strefa cardio na piętrze, gdzie jest widok na całą salę i ludzie są tam godzine cały czas kogoś obserwują. Nie do pomyślenia co? Nie rozglądaj się, tylko ćwicz to nie będziesz mieć wrażenia że ktoś cię obserwuje płatku śniegu.
15 lat chodzę na siłkę i nie widziałem.takich sytuacji. Fitnesiary to aż zabiegają
  • Odpowiedz
@ulegly: Boże, typowe przegrywiarskie teksty. Nie, nie chciał mojego stanowiska. Już sobie wymyśliłeś w głowie jak to okrutna kobieta zła zajęła biednemu przegrywkowi miejsce do ćwiczeń i oskarża o molestowanie. A jak wyglądały fakty?
Poszłam sobie ćwiczyć na maszynę x pośladki. Gościu łaził z telefonem i gadał po całej siłowni, jak mnie zobaczył na tej maszynie to zaczął krążyć z tym telefonem obok mnie. Jak skończyłam ćwiczyć to nie poszedł
  • Odpowiedz