Wpis z mikrobloga

Czy nie myśleliście o tym, że może samotność jest nam pisana? Że nie każdemu dane jest mieć drugą połówkę, znajomych. Tyle prób, szukania, wysilania się, "wychodzenia do ludzi" i nic. Może to znak od życia, że samotność jest naszym przeznaczeniem?

#samotnosc #psychologia #fobiaspoleczna
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_lorem_ipsum_: ja mam czasami wrazenie ze nasze zycie jest gdzies zapisane i nie da sie pewnych rzeczy zmienic. Nie raz pisalem do kogos czy dzwonilem i gdyby ta osoba zareagowala czy zaprosila mnie to wiele by to zmienilo
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: zylion razy miałem że z jakąś super laską pisałem i myślałem że coś z tego będzie a później rozmowa się urywała bo przestawała odpisywać. Tak samo jak pytałem o pracę czy wyjście do jakiegoś klubu znajomego.... Jedyne co mi się udało to kupno sportowego auta
  • Odpowiedz
@_lorem_ipsum_: Zawsze gdy tak myślę przypminam sobie tekst z piosenki Juice Wrld'a z Halsey "I belong with the one put on this earth for me Everybody has their someone, just gotta look and see I'm screaming out, "Lord, help me," I've been lonely That's when you accept me, then you set me free"
  • Odpowiedz