Wpis z mikrobloga

@BELM0ND0: w ogóle to skąd ma dziewczyną wiedzieć czy ma ciasną. Nie można tego zmierzyć centymetrem czy coś i porównać z innymi. On stawia dziewczyny w niezdrecznej sytuacji takimi pytaniami
  • Odpowiedz
@BELM0ND0: Też się zastanawialem czy ci ludzie nie mają mózgu, czy wszyscy są prawiczkami ze wsi na podlasiu, aż któregoś razu dla jaj założyłem konto na fotce pl (a to były już okolice 2020 roku xD) i z konta z zerową historią, bez zdjęć, bez żadnych informacji o sobie napisałem do paru lasek w wieku 16-18 9/10 jakiś kompletnie durny tekst właśnie w stylu czy chcą się spotkać na segz.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Mnie nie dziwi ogólnie mam wrażenie, że facebook niebezpiecznie zmienia się w GG, a mianowicie peak popularności przypadający na lata 2010-2013, a ci co zostali to często ostre perwole. Już abstrahując od wszechobecnych reklam scamów. Linkedin też wieje pustkami, wydaje mi się, że to naturalny cykl życia sieci społecznościowej, że zawsze na koniec 99% lurkuje 1% udostępnia, więc ludzie idą na next big thing.
  • Odpowiedz