Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +5
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: obraz
PobierzCzytając artykuły płacimy:
a) albo za sam artykuł
b) oglądając reklamy
c) wspominając o autorze w
To chyba źle ci wiadomo, llmy są bazowane na sieciach neuronowych, które są bazowane na ludzkich neuronach.
Czyli wg twojej definicji, każdy artysta ukradł kosmiczne ilości prac innych artystów i teraz na ich podstawie tworzy. Idę coś narysować, żeby jeszcze bardziej okraść artystów
nie AGI = kradzież
@kromeczek: no patrz, to tak jak ludzie. Myślisz że jak weźmiesz kogoś z plemienia odciętego od świata, to mona lisę narysuje? Jak myślisz, ile jeden człowiek wymyśli, jak nie otrzyma żadnej edukacji? To, że ja
Jeśli twój mózg działa tak jak chatgpt to spoko, nie każdy jest w pełni rozwiniętym człowiekiem z pełnią emocji i tak dalej.
Myślę, że jak wezmę kogoś z talentem, dam mu narzędzia to namaluje coś ciekawszego i ładniejszego niż sześciolatek co możesz sobie potwierdzić porównując swoje dziecięce obrazki z takimi jakie robisz teraz. Ja nigdy się nie uczyłem