Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +95
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
mlody_sarmata_ +744
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

źródło: obraz
PobierzPiratebay - 0 zł i dostępny do wszystkiego
Wybor jest prosty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://piracymonitor.org/chat-gpt-trained-using-pirated-e-books/
Komentarz usunięty przez autora
@mazut_kluczowy
xDDD
@mazut_kluczowy: No, ale to nic dziwnego, że nie znają, bo są zwyczajnie młodsi. Ja też nie rozumiałem żartów tych dziadków od Commodore i Atari, dziś już mało kto je rozumie.
Niby to pokolenie jest internetowe itp, ale oni są w zdecydowanej większości technologicznymi analfabetami xD nonstop ze strarfonem, a jedynie co potrafią to scrollować, a komputer to niewiele lepiej ogarniają od seniora xD
@mazut_kluczowy: Jestem millenialsem i nie mam TikToka, a też bym nie wiedziała, o co chodzi.
Jest tylko kwestią czasu jak abonamenty będzie można brać MINIMUM na rok i z znikną miesięczne zobowiązania i opcja żeby sobie wziąć na miesiąc i obejrzeć 1-2 seriale, a później inną platformę. Już przygotowują powoli grunt pod to, ale wciąż różnica w cenie rocznego abo vs miesięcznego nie jest taka zła.
Nie bez kwiku, ale
słowo klucz, więc gdzie problem? gdzie kradzież? skoro te dane są publicznie dostępne to nie widzę problemu. Jak osobiście wchodzisz na forum i czytasz posty to też kradniesz? xd A niech się uczą, jak najwiecej. Przydatne narzędzia