Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 99
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AngelMimi: Tak. A po paru latach dojdą do wniosku że partner, mąż nie daje jej tego czego potrzebuje i będzie świetny powód do skoku w bok. Nawet koleżanki z forum potwierdzą. A już kiedy się zacznie kryzys ze starzeniem to każda okazja jest dobra do podwartościowania.
  • Odpowiedz
@AngelMimi: ile one mogą mieć lat, znaczy że zmieniały partnerów średnio co parę tygodni czy jak?
Chociaż mowa jest o partnerach a nie związkach co jednak może świadczyć że panny szły w melanż i w klubowym kiblu robiły rzeczy o których ich obecny partner może tylko pomarzyć.
Nie powinno mnie to obchodzić co kto i z kim a jednak ciekaw jestem jak wypadałaby średnia albo mediana ilości partnerów chłopców i
  • Odpowiedz
  • 15
@naemiel: Ciężko powiedzieć, ile mają lat. Za to z niektórych wątków można wywnioskować, że to osoby o poglądach lewicowych, bo np. wyśmiewały Najkę, że w wieku dwudziestu paru lat jest singielką i nigdy nie spała z chłopakiem.
  • Odpowiedz
@Polinik: tam chyba było też że jak już wyjdzie za mąż to jest temu mężowi wierna, nie? Czy też było >50% ryzyka rozwodu z podziałem majątku ORAZ alimentami?
  • Odpowiedz
@AngelMimi: I dlatego nie należy wchodzić w tradycyjne związki, bo to jest tylko dopłacanie kobiecie i polisa dla niej. Wszystko i więcej dostaniesz dziś za mniej i nic nie stracisz jak wam się znudzi.
  • Odpowiedz
  • 13
@Polinik: Ale to wcale nie oznacza, że istniała powszechna norma, według której kobiety przed ślubem regularnie uprawiały keks i było to społecznie akceptowane. Przecież kroniki Ibrahima ibn Jakuba są jedynie interpretacją podróżniczą, a nie pełnym opisem życia łóżkowego wszystkich Polan. Nie można na ich podstawie stwierdzić, że rzeczywiście tak było. A nawet jeśli, poganizm dawno się skończył, zaś z rozwiązłości nic dobrego nie wynika.
  • Odpowiedz
Przecież kroniki Ibrahima ibn Jakuba są jedynie interpretacją podróżniczą, a nie pełnym opisem życia łóżkowego wszystkich Polan.

@AngelMimi: No zobacz, zupełnie tak twardy dowód jak czytanie wysrywów bajkopisarzy w internecie. Już raz tu znalazłem gościa, którego znałem z rzeczywistości i byłem pod wrażeniem jakie cuda o sobie pisał i jaki to był maczo na wykopie, a prawda była taka, że jedyna jego dziewczyna, to była 2 x większa od niego,
  • Odpowiedz