Aktywne Wpisy

Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

MLeko29 +556
Dzień dobry i dobranoc
źródło: 1000064542
Pobierz

#pcmasterrace #komputery #kartygraficzne
źródło: images
Pobierztym bardziej, że zagorzałych zwolenników nvidii i tak nie przekonają do zakupu ich produktu. więc wystarczy dać tyle aby ich aktualni konsumenci albo niezdecydowani nie uznali nvidii za bardziej opłacalnej.
z reszta po wycenie radeonów serii 7 widać,
@10129: No tak, r-----------i cenowo cały rynek. Sam fakt, że Intel osiągnął +/- sukces, bo wydał normalnie wycenioną budżetową kartę...
@Larsberg: To wiele mówi o stanie naszego Stalkera 2.
Sadge, nowa generacja będzie jeszcze droższa
@Rustyyyy: Intel w kilka dni wyprzedał wszystkie B580 więc ¯\(ツ)/¯
@Foxing: Jaka jest alternatywa do nvidii? Chcesz grać na full detalach z rt to zostaję seria rtx, wydajnośc w rt i dlss zmiata z planszy intela i radoena
Jesli topowe karty nie dają rady to tym bardziej srednia półka. Smieszne jest
źródło: Testy-Cyberpunk-2077-path-tracing-9
Pobierzw sumie obie strony to robią. w wielu grach z RT amd zapewnia wystarczająca wydajność do komfortowego grania. tym bardziej jak weźmiesz pod uwagę, zę tu jest 4k a do RT się raczej bierze 1440p ze względu na olbrzymi koszt wydajności.
https://www.techspot.com/article/2910-ray-tracing-performance-test/
kolega też
@kucma19: wkleiles path tracing XD nie skomentuje tego
@10129 tia, karta amd za 2k ma prawie tyle samo fps w rtx co 4060 STONKS
Intel 580 lepiej juz wyglada, tylok że nadal nie ma dlss
@10129: Dlatego w-------ą mnie Polscy tech YouTuberzy, ciągle pchający RTX 4060 jako "budżetowa karta do współczesnych gier z RT". Co z tego, że nawet przy FHD ta karta się o-----a ¯\(ツ)/¯ Reklamodawca każe naganiać to naganiają.
@10129: Dają radę, ale w starszych grach, na metro exodus rt chyba nie naplujesz?
Już omijając rt, dlss nadal jest najlepsze ze wszystkich upscalerrów i pewnie tak będzie póki intel i radeon nie wrzucą odpowiednika tych rdzeniów pod rtx
Rozumiem że kompie