Wpis z mikrobloga

@polutek: koszmar byłby mniejszy gdyby Patryś przeżył a zabił całą trójkę. Byłby większy, gdyby faktycznie napruty Patrys dał prowadzić swojemu koledze a ten by sie r------ł (co faktycznie prawie miało miejsce, z tym że Patrys n------y stwierdził że trzeźwy kolega to jak p---a jeździ i ma oddać spowrotem, a że towarzystwo typowe dla mieszkańców osiedli dla zjebow musiało się podporządkować swojemu bankomatowi….) to jego ojczym d-------y każdej z rodzin tak,
  • Odpowiedz
@Atreyu: Tylko dla niej koszmar a co dla reszty rodziny w tym dla żony mojego znajomego i jego rodziców który zginął w tym wypadku. Pani Paretti też niech nie patrzy tylko na siebie zginęli tam też inni ludzie.
  • Odpowiedz
  • 3
Tylko dla niej koszmar a co dla reszty rodziny w tym dla żony mojego znajomego i jego rodziców który zginął w tym wypadku. Pani Paretti też niech nie patrzy tylko na siebie zginęli tam też inni ludzie.

@Lardor: tak między prawdą a Bogiem te wszystkie chłopaki z Czarnochowic i okolic były z grona osób lubiących motoryzację i sobie poupalać. Ten po lewej akurat leży na cmentarzu komunalnym w Wieliczce. Tylko
Atreyu - >Tylko dla niej koszmar a co dla reszty rodziny w tym dla żony mojego znajom...
  • Odpowiedz
@Atreyu: Nie żeby coś, ale ja kojarzę postać tej pani i ona sama wręcz zachowywała się momentami jak ten jej syn który się rozbił jakby z niczego to mu się nie wzięło. To jest cud, że on nikogo nie zabił.
  • Odpowiedz