Aktywne Wpisy

incar +612
Jeden mirek wrzucał tutaj wcześniej coś o tym parkingu przy Kuźnicach. Tutaj reakcja właściciela na krytykę
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
#zakopane #heheszki #januszebiznesu
źródło: temp_file939450541898527650
Pobierz
mirko_anonim +17
✨️ Problemy ze ślubem i spowiedzią – co robić? Ⓘ
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł
Słuchajcie mam problem ze swoim ślubem. Mam go za miesiąc. To jest wręcz nieprawdopodobne.
Byłem na spisaniu protokołu przedślubnego. I mam iść 2 razy do spowiedzi. Poszedłem do jakiegoś losowego kościoła w mieście i ksiądz nie dał mi rozgrzeszenia. Maglował mnie itp. Głównie poszło o to, że przy spowiedzi spowiadałem się z seksu przedślubnego, dokładnie wypytywał ile razy, z iloma partnerkami. Tymi pytaniami przeszedł

źródło: fbiopenup
PobierzMhm.
źródło: jaxa
PobierzALE. Nie przez CO2.
Co
To zależy od dwóch
źródło: d4046fc0be01c86676a5c32e38d939f3725d38082259825b1b7487c259b9238a
PobierzSamo to, że wzrasta temperatura w Troposferze, a Stratosfera się ochładza wskazuje, że to nie Słońce.
źródło: image
PobierzSkoro mniej chmur powoduje ocieplenie (?) to jak wytłumaczysz wzrost temp również nocami i to także w zimie? Których chmur jest mniej? Bo wiesz, różne rodzaje w różny sposób przepuszczają promieniowanie.
Dlaczego Stratosfera się ochładza?
"Wina Słońca, wina chmur, to nie CO2" xD
PobierzChyba nie ogarniasz fizyki na podstawowym poziomie. Każdy ośrodek ma swoje właściwości pochłaniania jak i wypromieniowywania ciepła. Zarówno cegła, samochód, dom jak i planeta. Przecież o to chodzi z CO2, który miałby zmieniać tę właściwość planety, zatrzymując więcej ciepła. Tak, tu mowa jest o tym samym mechanizmie, tylko ja
Tyrada na temat mojego ogarniania fizyki nic nie wniosła, bo nie napisałeś nic bardziej sensownego niż jest w tym memie o ziole #pdk Żadnego wyjaśnienia, nic.
Ciepło ze stratosfery przesunięte do termosfery przez brak chmur xDddd Przeteleportowało się?
źródło: temp_file2752200557223118298
PobierzCzyli Ty tak poważnie... no xD. Dobra, nie ma co ciągnąć. To Twoje wcześniejsze pytanie screenuje sobie na memika. Bo, żebyś Ty chociaż jeszcze ogarniał czytanie ze zrozumieniem na podstawowym poziomie, ale nawet tyle nie,
Ilość chmur nie zmienia się tak samo nad całą planetą. Nad oceanami ich ilość wzrasta, nad lądami spada. Temperatura rośnie wszędzie.
Chmury nie są powodem obecnie norowanego ocieplenia.
Pobierz