Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
To jest przesrane ile kobiety (nie wszystkie, ale zdecydowana większość) sobie naładować na twarz, aby ładnie wyglądać. Siedzą przed tym lustrem i ładują kosmetyk za kosmetykiem, warstwa po wartwie. Policzki, usta, oczy, rzęsy, czoło. Jestem przekonany, że gdyby jutro zabrakło kosmetyków tou upadłby całý ten mit o płci pięknej. Dla mnie im kobieta ma więcej makijażu tym mniej atrakcyjna jest, wolę więcej naturalności.

Na szczęście jestem facetem i wystarczy, że rano obmyje twarz wodą, wytrę ręcznikiem i jest super.

#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #medycynaestetyczna #medycyna #kosmetologia #kosmetyki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim z drugiej strony - ja się maluje dosłownie od święta i mój makijaż to tylko podkład, tusz do rzęs i szminka. Teraz na wigilię do teścia zrobiłam makijaż, widzieli mnie w makijażu pierwszy raz od roku. Nagle zaczęłam dostawać komplementy jak dobrze wyglądam, jak mi twarz wyładniała itd xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
niezłomny-uczeń-38: Znam takie co spędzają max 5 minut bo są naturalnie ładne i takie naturalne lubię ;) równie dobrze można powiedzieć że kobiety lubią naturalnie przystojnych mężczyzn, czyli przystojnych mężczyzn bo raczej mało kto się maluje czy koryguje wygląd. Szkoda, że w drugą stronę to nie działa i lubimy brzydkie kobiety ładnie umalowane

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pamiętaj, że w przyrodzie, wśród wszystkich zwierząt zawsze ładniejszy jest samiec. Szczególnie widać to patrząc na ptaki - zawsze mają ładniejsze upierzenie. Gdyby nie makijaż to większość wyglądałaby w przeciętnie, jak niektóre mireczki i wtedy poziom byłby wyrównany. Pamiętajcie, że w nie zachodnich krajach wciąż są kobiety które chcą wychowywać dzieci, prać sprzątać, jedynie u nas taka zgnilizna.
  • Odpowiedz