Aktywne Wpisy
synadama +2

źródło: temp_file933396740484165245
Pobierz
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
To jest przesrane ile kobiety (nie wszystkie, ale zdecydowana większość) sobie naładować na twarz, aby ładnie wyglądać. Siedzą przed tym lustrem i ładują kosmetyk za kosmetykiem, warstwa po wartwie. Policzki, usta, oczy, rzęsy, czoło. Jestem przekonany, że gdyby jutro zabrakło kosmetyków tou upadłby całý ten mit o płci pięknej. Dla mnie im kobieta ma więcej makijażu tym mniej atrakcyjna jest, wolę więcej naturalności.
Na szczęście jestem facetem i wystarczy, że rano obmyje twarz wodą, wytrę ręcznikiem i jest super.
#zwiazki #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #medycynaestetyczna #medycyna #kosmetologia #kosmetyki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
piszesz oczywistości : pisz z konta
Profil na Ig zrobmiwlosy
źródło: temp_file5260217054787126896
Pobierz@mirko_anonim: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: z6w2zwgqr6a21
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
To że większość wyglądałyby przeciętnie nie ma żadnego znaczenia, większość samców to spermiarze którzy wezmą dosłownie wszystko.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
Komentarz usunięty przez autora