@mk321: najlepiej jakby na każdym kanale był tylko karakan. Wtedy byliby zadowoleni kuce. Przekaz ten sam na każdym kanale, do tego to samo w każdej gazecie i elo. No i rejestr kościelny kto nie chodzi do kościoła ten szubienica (ochrona życia tylko do porodu później można zabić za poglądy)
@EnzoMolinari TVN to rak. Dobrze, że go wytną. Robi się miejsce dla nowego medium w Polsce. Może ktoś to wykorzysta i się wstrzeli tak jak Stanowski z Kanałem Zero.
@mk321: masz TVP, więc nie wiem o co ci chodzi. Btw, niezły fikol typie. Mówić o TVNie jak o centrowej telewizji, kiedy do ich śniadaniowej śniadaniowek zaprasza się lewackich aktywistów, czy propagatorów LGBT czy transowania dzieci xD
@EnzoMolinari nie wiem skąd to przekonanie PiS, że Fox będzie chciał tu pompować prawicowa propagandę. Do TVP musiał się budżet państwa sporo dorzucać bo oglądalność spadała. Republika ciągle żebra o hajs, a tu macie fajnie prosperujacy tvn i nagle mają stracić mase widzów xD
Jak tak pisze jakis Marcin Edo na twitterze, to ja mu wierzę.
@mk321: masz TVP, więc nie wiem o co ci chodzi.
Btw, niezły fikol typie. Mówić o TVNie jak o centrowej telewizji, kiedy do ich śniadaniowej śniadaniowek zaprasza się lewackich aktywistów, czy propagatorów LGBT czy transowania dzieci xD
źródło: xDDD
Pobierz@mk321: jeszcze nie puściło pp wigilii, a przecież już po 14