Aktywne Wpisy

derek25 +497
Kupiłem nielegalną, zakazaną wodę.
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
Bagiety już jadą po mnie na sygnale.
#systemkaucyjny #kaucja #zakupy
źródło: 1000028028
Pobierz
bugzer +19
#pracbaza #simp #cuckold
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.
Moja kobieta zaczeła nową pracę biurową. Nie minął tydzień a Mariusze już walczą codziennie kto ją odwiezie po pracy. Jeden Mariuszek już codziennie do niej pisze czy po nią rano nie przyjechać XD ( 1 km pieszo ma do pracy). Ona pyta mnei czy może znimi jechać, czy się na to zgadzam. Oczywiście, że się zgadzam, trzeba wykorzystywać frajerów na darmowe podwózki xd.

Gra ogólnie jest inspirowana #openttd i #gry w starym dobrym rzucie izometrycznym, w stylu graficznym UWAGA UWAGA, NIE PIXEL ART! - obiektów wektorowych. Planuję wydać na mobilki i desktopa. Całość robiona w #godot
Założyłem też zrzutkę, coby mieć więcej motywacji do pracy nad projektem, więc super, gdybyście pomogli: https://zrzutka.pl/afs7nr #zrzutka
Sam release, jeśli wszystko pójdzie dobrze planuję na luty lub marzec, chyba, że ktoś mi wjedzie na amibcje ;).
Podrawiam!
Jak macie pytania, to zapraszam do komentarzy.
I tak trochę #programowanie #gamedev bo poniżej devlog z Godota.
@lucius39: tylko czemu po angielsku? Zakładam, że to chęć dotarcia do większego grona odbiorców, niemniej na angielskim yt pełno jest devlogów, natomiast w Polsce jest posucha pod tym względem. Dlatego też polecam z zapoznaniem się z strategią czerwonego i niebieskiego oceanu bo może to usprawnić strategię sprzedaży gry.
@huopZeWsi: Może wprost mów o niszy rynkowej z nienasyconym popytem? :)