Wpis z mikrobloga

@smokingcat: 4mitomans to forum programistyczne gdzie ludzie dzielą się zmyślonymi zarobkami, które zawierają nawet wartość papieru którym podcieraja dupę, w zmyślonych firmach, których pracownikami się nazywają chociaż zostali zatrudnieni na ograniczony czas przez trzecia firmę na tzw "B2B"

Co do #programista15k w ponad połowie przypadków są to ludzie, którzy chętnie wydadzą kilka średnich krajowych żeby księgowy pomógł im oszczędzić parę stówek kastrując wszystkie ich przyszłe świadczenia i wykorzystując
  • Odpowiedz
@conamirko tego forum nie znam i raczej tam nie zaglądnę. Dość tracenia czasu tu. Tag programista - kilka średnich krajowych by oszczędzić parę stówek - dawno nie słyszałem bardziej nielogicznej bzdury.
Zarabiają tyle że ich stać na kilka średnich krajowych pensji a pracują jako tania siła robocza ?:) to z twojego doświadczenia ?
Wywnioskowales, że jakieś twoje fantazje wzbudzają u mnie podziw :)
Nie, koledzy developerzy seniorzy wzbudzają podziw bo trzeba
  • Odpowiedz
koledzy developerzy seniorzy wzbudzają podziw bo trzeba łebskim być by ładnie ogarniać kod. Z takimi osobami współpracuje i czuje z tego powodu zaszczyt i przyjemność

@smokingcat: ja jebe developerski simp, nic już mnie chyba nie zdziwi
  • Odpowiedz