Wpis z mikrobloga

@BlackpillMonster stary ty nadal jedziesz po pracownikach IT reguralnie. Mam taką teorię. Jakiś Scrum Master musiał Cię w dzieciństwie maltretować lub gorzej. Albo jeśli miałeś dziewczynę w co wątpię to odeszła z PMem.
Może product owner wyrządził krzywdę twojej mamie ? Zrób coś z tym bo się zajedziesz chłopie.
  • Odpowiedz
@conamirko kto ? Ty z tym Blackpill ? Anal Iza - o co w tej grze słabej Ci chodzi ? Jakiś podtekst :) ja się śmieje z tego, że ten typek w sumie dużo o tym publikuje. Ciekawi mnie dla czego - serio :)
Pewnie zazdro zarobków i warunków pracy :)
  • Odpowiedz
@smokingcat: cicho! Dobrze robi. Niech ludzie widzą jak c-----o jest w IT. Trzeba biegać w sprintach, zamiast pieniędzy dostaje się owoce, a babki z HR coś tam coś tam.
  • Odpowiedz
@smokingcat: to sa opłacane agencje ktore pisza takie posty na zlecenie, taniej jest za trudnic 2 ludzi pisac na ostanich 2-3nie matrwych partalach dyskusynych w polsce, jakies bzdury niz placic1000 pracowników uczciwe pensje. Cos jak w lozy samobojców.
  • Odpowiedz
@smokingcat: no może on akurat pracuje w jakiejś firmie, gdzie serio jest jakieś ciśnienie od scrum mastera czy innego c-------a. Ja sam nie pracuję w IT, ale mam w pracy ludzi, którzy rynku pracy nie widzieli od conajmniej 10 lat, może tak to teraz wygląda, ja tam nie wiem za bardzo.
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: Oczywiscie ty masz tylko jedna aktywnaosc na profilu dokąłdnei takie posty i 500 osob dodało Cie na czarna. jestes albo chory psychicznie, albo płatny troll, oba scenariusze z sali samobojców XD

Ale sie na bralem odpowiedziałes z multi konta XD
  • Odpowiedz
@smokingcat: bo ja wiem, sam jestem programistą i lubię się śmiać z programistów - 4mitomans i reszta dostarczają pełno kontentu i, z całym szacunkiem, ty też takim klimatem zalatujesz

Popatrz na tych wszystkich ludzi wyżej którym pękła d--a. Aż się chce samemu coś przytrolować
  • Odpowiedz
@conamirko ja w branży IT od 15 lat. Nie wiem co to 4mitomans, nie widzę nic śmiesznego w programistach. W 95% patrzę na was z podziwem. Nie wiem jakim klimatem zalatuje bo nie rozumiem co masz na myśli. Ja nie wiem szczerze o czym piszesz.
  • Odpowiedz
@topikPajak myślisz serio że ktokolwiek poważny by inwestował cokolwiek w jakikolwiek ruch na wykopie. Kiedyś firma z którą współpracowałem została obsmarowana na wykopie - zapytałem czy coś z tym zrobią. Zozesmiali się i zapytali “na c--j, przecież to wykop”
  • Odpowiedz
@BlackpillMonster: Obowiązkowa pozycja dla zakredytowanych pod korek pasjonatów z mieszkaniem pod miastem i pracą hybrydową w formie 4/1 (cztery dni w biurze, jeden zdalnie)

@AtlantyQ: A wiesz, że nie można ściągnąć pracownika pracującego na B2B do biura bo to mogłoby być podciągnięte pod ukryty etat przez US?
  • Odpowiedz