Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +53
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Chciałem zapytać jak radzicie sobie z ścianą niezrozumienia, hejtu czy atakami na was? Bo takie rzeczy zdarzają się zawsze, gdy ktoś chce coś dobrego zrobić. Czy potraficie się zdystansować, a może okupione jest to zawsze psychicznym cierpieniem?
Sam spotykam się z czymś takim ze strony urzędników czy okolicznych mieszkańców, dla których z jakiegoś niezrozumiałego powodu problemem nie są dzikie wysypiska śmieci, wycinki pomnikowych drzew, zanieczyszczenie powietrza, dziurawe drogi, a to, "że dopóki nikt się nie interesował, to był spokój", albo "tak, znamy tego pana, ona zawsze ma jakiś problem".
Niestety często jeden głośny i agresywny człowiek potrafi dobić tak, że 10 wspierających to za mało. Albo obojętny i znudzony urzędnik... Chyba, że to kwestia przyzwyczajenia.
#ekologia #spoleczenstwo #psychologia #ochronasrodowiska #smog #spoleczenstwoobywatelskie