Aktywne Wpisy

text +256
W tym kraju największym Bogiem (nie jakimś niedzielnym mitem) jest auto. Wszystko ma byc jemu podporządowane.
Piesi i rowerzyści, to zas największe zło.
#samochodoza #konfitura #motoryzacja #polska
Piesi i rowerzyści, to zas największe zło.
#samochodoza #konfitura #motoryzacja #polska
źródło: patopolska
Pobierz
StdPtr +394
Pracownicy Tymbarka z------------y na produkcji za minimalną, bo ostatnio sprzedaż spadła i nie było na podwyżki i premie świąteczne gdy widzą, że ich pracodawca rzuca milionami na zbiórkę #latwogang #antykapitalizm
źródło: obraz
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Uśredniając - jak masz sprawną ekipę (2-3 gości) to bym liczył około 2 miesiące.
Oczywiście zależy od tego jaki metraż i co ważniejsze - jak bardzo jest wycudowane (czyli przeróbki, podwieszania sufitów, burzenie ścian, robienie Smart Home itd.). Przy słabej ekipie (ach) i dużej ilości przeróbek to i 3-5 miesiecy możesz sie bujać. Jak
Jak masz sprawdzonego wykoawce to wystarczy 2 razy w tygodniu podjechać.
Tu masz moje realizacje w większości już potwierdzone, standard myślę, że 8/10, na samej stolarce można w opór zaoszczędzić kupując gotowe meble, elektryk jest mocno przesadzony bo gniazdka wszedzie gdzie sie nei obejrzysz smarty i światła.
Miasto trochę mniejsze niż Warszawa, ceny myślę,
źródło: image
PobierzLicząc 6 miesięcy mam na myśli prawdziwy czas startu - najpierw zaczynasz latać za materiałami, potem wchodzą jakieś ekipy typu klima, potem wykończeniowa ekipa, potem schodziarz, stolarz itp. Wiadomo, im wiecej ekip tym dłuższy czas bo rzadko kiedy uda sie zgrać, żeby każdy wchodził dzień po sobie
@Piotrek00: tak tylko się upewnię, mówisz o Polsce A+++? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież ludzie osadzeni w medianie zarobków w życiu tyle nie wydadzą, bo nawet żaden bank nie pozwoli tyle na wykończenie przeznaczyć.
Żeby było jasne: tak, można za 200. Tylko jak ktoś mówi, ze tyle mu wyszło,
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
Nie napiszę priv, bo nie mam tutaj konta. Niemniej zapisze sobie Twój nick, jak będę odbierać chałupę to założę najwyżej i napiszę :)
Obawę mam taką, że nie mam żadnej gwarancji że ekipa (nie, że Twoja, tylko ogólnie) zrobi to porządnie. Tylko tyle, i aż tyle.
Ogólnie moje obawy wynikają z tego, że pamiętam jak u mnie w rodzinie (co prawda od zera) stawiali dom, to dosłownie codziennie
Czy da się taniej? Tak, ale tak jak @Piotrek00 napisał. Czy da się szybciej? Pewnie tak, ale naprawdę nie widzę opcji na mniej niż 3 miesiące.
@mirko_anonim: jezeli masz takie pytanie to lepiej kup mieszkanie w kurniku xD przy domu zawsze jest cos do zrobienia, a jak myslisz, ze wezmiesz ekipe, ona wszystko ogarnie i bedziesz mieszkal tam 50lat to sie bardzo zdziwisz
@mirko_anonim: jak masz porzadnego zarzadce to 0 czasu trzeba poswiecac.
Im bardziej atomowo dobierasz "podwykonawcow" to