Aktywne Wpisy

Medokin99 +350
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz
eFieN +42
Wy tu spuszczacie się o alko w sejmie... a kolejne 100 baniec leci na ukrów ;) #takaprawda
źródło: image
Pobierz

Mam na oku fajne mieszkanko. Agentka gorąco mnie namawiała, żebym nie marnował pieniędzy na prawników xD. Przedwojenna kamienica, pod zarządem małej spółdzielni, w gminnej ewidencji zabytków (nie w wojewódzkim rejestrze - sprawdziłem), do całkowitego remontu, łącznie ze zmianą niektórych ścian działowych.
#nieruchomosci #warszawa #kamienice #mieszkanie #prawnik
@MistrzCiezkiejRiposty: jeden prawnik może być za mało xD
Chcę wiedzieć, jak dużo będę mógł pozmieniać w czasie remontu, biorąc pod uwagę, że to spółdzielnia i zabytek (od niedawna trzeba więcej rzeczy zgłaszać do nadzoru, a więc w tym przypadku również do konserwatora). Agentka coś kręci co do strychu znajdującego się nad mieszkaniem - jednego dnia był na sprzedaż, a następnego już