Wpis z mikrobloga

@lowcapierdow: Mam dwóch takich artystów. Jeden zgarnięty z działek, drugi z jakiejś wytwórni asfaltu. Kochane zwierzaki. Mogę je na supły wiązać, a one i tak kochają bezwarunkowo.
  • Odpowiedz
@kujukuju: @prostychuop
K... a ten taboret dalej swoje, pod innym wpisem z kotami na kaloryferze tez obrażał kitka ze brzydki (odpisałem ze założę się ze sam jesteś brzydki). Zastanawiam się jak smutne trzeba mieć życie żeby pisać pod zdjęciami kotów ze są brzydkie xDD
  • Odpowiedz
@lowcapierdow: no wiesz on się nie biorą z nikąd tak samo mają bezdomni też mieszkają w takich a nie innych warunkach na ulicy i pewnie robaków w układzie pokarmowym mnóstwo.
  • Odpowiedz
@lowcapierdow: No jakiś jest, bo jest tyle ładnych imion dla zwierząt, a teraz często wymyślają imiona dla kotów które są zdrobnieniami mniej popularnych Polskich imion, typu Lusia, albo Stefan, a to też podchodzi pod jakiś kompleks braku posiadania dzieci. Szkoda, że nikt kota nie nazwie Olunia, albo Kasia, albo zdrobnienie imienia swojej partnerki. Jest to po prostu nie smaczne i jakby nagle w otoczeniu znalazła się jakaś Lucyna to by
  • Odpowiedz