✨️ Obserwuj #mirkoanonim Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.
Wobec powyższego, jaka inna formę cardio polecacie robic? Gdybym nie był na redukcji to wyjebongo w cardio, ale jestem ma redu muszę jakoś ten deficyt wytwarzać. Od razu zaznaczam że obciąć bardziej kalorie odpada, bo więcej obciąć nie dam rady.
@mirko_anonim deficyt wytwarzasz przez dietę a nie cardio. Cardio z punktu widzenia deficytu to kosmetyka, nieco większą i bardziej istotna niż spalanie poprzez trening siłowy, ale jednak kosmetyka.
Jazda na rowerku MTB, bieganie na przełaj po błotku i bam, nagle musisz jakąś kłodę przeskoczyć albo przejść przez rzekę, pływanie w morzu wpław czy kajakiem naprzeciw wielkich fal, walcząc ze zmieniającymi się prądami itd. zawsze będzie 100x bardziej ciekaw i angażujące niż siedzenie na siłowni.
Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.
@mirko_anonim: a czytać lubisz? Bo ja do cardio typu bieganie i rower to
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.
Wobec powyższego, jaka inna formę cardio polecacie robic? Gdybym nie był na redukcji to wyjebongo w cardio, ale jestem ma redu muszę jakoś ten deficyt wytwarzać. Od razu zaznaczam że obciąć bardziej kalorie odpada, bo więcej obciąć nie dam rady.
#silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Np.
EMOM 32
A. Max Cal SkiErg
B. Max
Jazda na rowerku MTB, bieganie na przełaj po błotku i bam, nagle musisz jakąś kłodę przeskoczyć albo przejść przez rzekę, pływanie w morzu wpław czy kajakiem naprzeciw wielkich fal, walcząc ze zmieniającymi się prądami itd. zawsze będzie 100x bardziej ciekaw i angażujące niż siedzenie na siłowni.
Innego sposobu nie znam.
@mirko_anonim: a czytać lubisz? Bo ja do cardio typu bieganie i rower to