Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.

Wobec powyższego, jaka inna formę cardio polecacie robic? Gdybym nie był na redukcji to wyjebongo w cardio, ale jestem ma redu muszę jakoś ten deficyt wytwarzać. Od razu zaznaczam że obciąć bardziej kalorie odpada, bo więcej obciąć nie dam rady.

#silownia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kuncfot: interwały też muszą kilka minut trwac. Jak nie daje rady robić cardio na nieco szybszym tętnie, to na interwałach odpadnie po 2 minutach
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
empatyczny-badacz-42: Kardio to tylko na dworze.

Jazda na rowerku MTB, bieganie na przełaj po błotku i bam, nagle musisz jakąś kłodę przeskoczyć albo przejść przez rzekę, pływanie w morzu wpław czy kajakiem naprzeciw wielkich fal, walcząc ze zmieniającymi się prądami itd. zawsze będzie 100x bardziej ciekaw i angażujące niż siedzenie na siłowni.

Innego sposobu nie znam.
  • Odpowiedz
Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.

@mirko_anonim: a czytać lubisz? Bo ja do cardio typu bieganie i rower to
  • Odpowiedz