Aktywne Wpisy

IntruderXXL +269
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna
Ehh nie napiszę niczego odkrywczego ale naprawdę mam dość w tym kraju i chodzi mi tutaj o to że prawdopodobnie nigdy nie będzie mnie stać na mieszkanie.
Jestem z patologicznej rodziny, cudem udało mi się osiągnąć w życiu wyjść na prostą. Nie będę o tym się rozdzierał ale kosztowało mnie to dużo niż przeciętną osobę na ulicy.
Dziś mam 33 lata i zarobki ponad 6k, jestem kucharzem.
Moja dziewczyna

źródło: 7d8522502a0e4c536d3fa0a9cc96356285c666279c0ba39beee66a5b7968f84a
Pobierz
Nie lubię cardio w formie chodzenia ma bieżni lub schodkach czy pedałowania ma rowerku. Po prostu nie potrafię wykonywać takich monotonnych czynności przez dłuższy okres czasu, max 30min moja psychika akceptuje. Ktoś może powiedzieć żebym sobie włączył jakiś podcast czy nawet film, ale w moim przypadku to odpada bo filmów nie oglądam, a ludzi słuchać nie lubię.
Wobec powyższego, jaka inna formę cardio polecacie robic? Gdybym nie był na redukcji to wyjebongo w cardio, ale jestem ma redu muszę jakoś ten deficyt wytwarzać. Od razu zaznaczam że obciąć bardziej kalorie odpada, bo więcej obciąć nie dam rady.
#silownia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
Np.
EMOM 32
A. Max Cal SkiErg
B. Max
Jazda na rowerku MTB, bieganie na przełaj po błotku i bam, nagle musisz jakąś kłodę przeskoczyć albo przejść przez rzekę, pływanie w morzu wpław czy kajakiem naprzeciw wielkich fal, walcząc ze zmieniającymi się prądami itd. zawsze będzie 100x bardziej ciekaw i angażujące niż siedzenie na siłowni.
Innego sposobu nie znam.
@mirko_anonim: a czytać lubisz? Bo ja do cardio typu bieganie i rower to