Wpis z mikrobloga

@sildenafil: I co najlepsze, w niezależnej tvp i tvn nawet nie dowiemy się jak zareagowała druga strona na te oskarżenia. Wyroki już zapadły, a tak chętnie stacje grzały ten temat (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz
  • 9
@rodnekr: ale zawsze tak jest: oskarżająca kobieta staje na mównicy z zasłoniętą twarzą i jej wersja jest transmitowana wszędzie. A wersja mężczyzny nikogo nie obchodzi, a dodatkowo jest linczowany, gnębiony i bity, bo w mizoandrycznym społeczeństwie panuje zasada, że kobieta zawsze mówi prawdę, a mężczyzna zawsze jest winny, jeżeli kobieta wskaże go palcem.

Bo po co miałaby kłamać xDDDD
  • Odpowiedz
@sildenafil: O proszę ( ͡° ͜ʖ ͡°) od paru lat większość akcji jakie podejmuję, tyczą się walki z nierównością praw i obowiązków mężczyzn, a kobiet (w tym artykuły naukowe), a ty wyjeżdżasz mi z feministyczno-szurksą koncepcją? Hahahaha.
Na nas? A jakie ja mam poglądy polityczne i czy kiedykolwiek gdzieś się na ich temat wypowiadałem?
Gość miał fajne korytko załatwione przez skończoną szuję i hipokrytę. Jest totalnym
  • Odpowiedz
@sildenafil: Idź do Jarka mu buty wyczyść. Albo innemu politykowi.
Piszesz bełkot, absolutny - i przez takich ludzi dochodzi do coraz większych podziałów. Skąd ty masz pojęcie co ja robię, a co nie?
Ja nigdy nie patrzę przez pryzmat polityki.

Ponownie - z imbecylem w ten sposób z jego strony nie będę dyskutował.
  • Odpowiedz
@sildenafil: Z takimi ludźmi jak ty nie ma szans, żeby coś zmienić w tym kraju. Mega przykre.
Dalej będę działał, ale nie bawię się w politykę jak ty.

To raczej ty chyba coś z tego masz, więc to ciebie można nazwać ewentualnie aparatczykiem.
  • Odpowiedz
@sildenafil: Napisałem ci. I zgadzam się z tym, że winę trzeba udowodnić, bo to jest oczywiste jak oczywiste może być. Mam jeszcze raz napisać, jak w innych wpisach co myślę o feministkach i dzisiejszym podejściu do tych spraw i to znowu udowadniać?
Natomiast ktoś, kto ma ogromne benefity z bycia synkiem jakieś szychy politycznej - w tym wypadku całkowitej szui - samemu będąc nie w porządku, to nie będę angażował
  • Odpowiedz