Aktywne Wpisy

planarize +22
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile

asiakasia +839
Tak super taktycznie rozegrałam rozmowy o podwyżce, że teraz muszę szukać nowej roboty XD #pracbaza

mi przeszkadza, dlatego w telefonie mam zapisany numer do urzędu skarbowego na takie okazje
@EditorTM: sam im tak daję, bo taniej mam dzięki temu. Wyjątkiem są faktury na usługę, żeby uciec od VAT 23% gdzie dzielę się z nimi (np oni kupują wannę z VAT 23% a mi wystawiają fv za montaż na 8%, więc 15% do przodu są)
@EditorTM: To chyba chłop musiał zbudować zdolność kredytową i kazali mu wykazywać przychody. Bo nie wierzę w dobroć serca budowlańca xS
nie zdarzyło mi się nie dostać paragonu od fryzjera przez całe moje życie, różowe zawsze dostawały paragony od kosmetyczki
więc jak już coś mi przeszkadza to dyrdymały piwniczaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)