Aktywne Wpisy

Chcecie mieć dzieci? Ja nie chcę ale mam poczucie że powinienem. Boję się że w pewnym momencie włączy mi się instynkty tacierzyński i będzie już za późno. Czytałem o ludziach którzy mają z tego powodu ciężką depresje.
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Uważam że bezdzietność to samolubny wybór. Moi rodzice dużo poświęcili żeby dać mi życie i źle bym się czuł gdybym się nie zrewanżował. Społeczeństwo bardzo potrzebuje nowych ludzi. Miałbym chyba wyrzuty sumienia szczególnie że też
Planujesz potomstwo?
- Tak 43.1% (72)
- Nie 38.3% (64)
- Nie wiem 18.6% (31)

KarnetNaGlony +47
Prawie dziś wpadłem w pułapkę
źródło: temp_file1329606556760383759
Pobierz

źródło: 470185932_1134174141611518_7200249406938539651_n
PobierzJa gdy zarobiłem pierwsze pieniądze: najeczki, pumeczki, adidaski, ciuchy, które się dziurawią po roku i płowieją od samego założenia
Ja po 30: mam mało ciuchów i kupuję ich mało, płacę za skład i jakość a nie za markę, unikam markowych ciuchów bo wiem, że to płacenie za logo
Obecnie: poliester nadal jest niezniszczalny.
Sam teraz zgarniam w szmatexach pewny rodzaj poliestrowych koszulek adidasa, nie ważne czy chodzisz w nich dzień czy 5 lat, cały czas są takie same.
@wyscrollowany ostatnio wziąłem bossa dla biedaków (mały znaczek hugo) i po 1 praniu przeszła w tryb kanapowy, niby 100% bawełna, a się zniszczyła jak
Haha i chcesz mi powiedzieć, że czarna bluza z w-------m EA7 jakoś wygląda xD tak, masz rację! "Jakoś" wygląda. Ale w sumie to nie wygląda.
Moda
Wcześniej brałem najtańsze polo i koszulki i lata je nosiłem. Bluzy Basic były niezniszczalne.
Teraz już w sklepie materiał wydaje się dużo gorszy, a cena jest dużo wyższa. Jakbym wiedział że to się stanie to wziąłbym hurtowo bluzy i miałbym na kilka lat.
Teraz biorę bluzy GAP, kosztują grosze w promocjach, a materiał daje rade.