Wpis z mikrobloga

Myślicie, że przez tę zarzutkę #sebcel znowu zniknie na dłuższy czas? Wiemy, że on i jego żona nieidealna przeglądają tag, na pewno zobaczy, że łyknął zarzutkę wykopka i zrobiła się mała aferka. I tak jest zbyt tępy, żeby zrozumieć, z czego jest taka beka, ale kilku wykopków wspomniało coś o zarzutach karnych za oszustwo, nieautoryzowane doradztwo finansowe itp., więc Seba trochę pogoogluje i mimo że nic z tego prawnego bełkotu nie zrozumie i tak obsra gacie i zniknie.

Czy tak będzie, bambusy?

Zbroja obsrana?

• Tak 70.9% (105)
  • Nie 29.1% (43)

Oddanych głosów: 148

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cutecatboy: Może zastosować technikę na poziomie Tigera Bonzo "Wiedziałem od początku, że to wkrętka, ale rozmawiałem dalej czekając aby ta osoba się sama ujawniła jako hejter".
  • Odpowiedz
  • 9
@jutrobedzieinaczej akurat na zgnojenie on sam się wystawił już na ostatnim lajcie, gdzie podniósł kwotę minimalną donejta z 2 do 25 zł. Miałem takie przeczucie, że wkurzy się, że nikt nie płaci grubej kasy za jego wartości i zniknie, więc zielonka zarzutkowicz tylko trochę przyspieszył nieuniknione xd
  • Odpowiedz
obsra gacie i zniknie.

@cutecatboy: Nie ma na to (na szczęście) szans :). Tam jest taka nicość między uszami, że w/w zarzutki nie robią na nim najmniejszego wrażenia.
  • Odpowiedz