Aktywne Wpisy
arwok +11
#f1 może jestem ślepy, ale nie wierzę że takie cacko, które się pojawiło dzisiaj na twitterze, ominęło ten nadal wciąż aktywny tag ( ͡° ͜ʖ ͡°)
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach
to fragment wyścigu z usługi F1 Digital+, który był w Polsce w latach 1999-2002, dotychczas jeden z największych świętych graali wyścigowych lost media w Polsce
F1 Digital+ był usługą dla abonentów cyfry+ pozwalającą oglądać wyścig F1 na siedmiu (!) kanałach

josedra52 +4

#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
@LoremIpsum2137: Jako posiadacz tytułu magistra inżyniera z "jakiejść mechatroniki czy innej elektrotechniki" na swego czasu najlepszym wydziale w polsce mogę tylko napisać xD. :D :D :D
Po skończonych studiach wysłałem kilkadziesiąt CV i dostałem 1 telefon z zaproszeniem na rozmowe, minimal pod stołem na czarno i musiałem mieć własny samochód. Tak jak 90% ludzi z mojego roku wykonałem
@Milo900: jaki stack
@mlodygustaw lekarski bida xd? 7,5k brutto na start i gwarantowane zatrudnienie vs bicie się o minimalną z setką chętnych. Skąd opinia, że lekarski to bida?
@homerox2000: każdy lekarz ci powie że dokłada do tego interesu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@homerox2000: bo w PL nie ma pracy dla inż. Gdyby nie zagraniczne korpo mające swoje centra w PL to w IT też by była bieda i tyle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@homerox2000: porozmawiaj z jakimkolwiek lekarzem w szpitalu uniwersyteckim, na obchód lekarz idzie z bandą 20 studentów. PiS był jaki był ale de facto otworzył ten zawod i za parę lat będą tego efekty. Prawdopodobnie skończy się powszechne el dorado tak jak w przypadku prawników kilkanaście lat temu
@mch0588 Akurat jedna z tych rzeczy które się pisowi udały, tylko szkoda że się nie przyłożyli do tego bardziej i zrobili niektóre uczelnie na rympał i teraz grozi im zamknięcie. Ale nawet samo zwiększenie miejsc na już istniejących uczelniach na pewno da efekty.
Bo ten post, który wystawiłeś to można u nas sobie wrzucić na wykop i się z niego pośmiać jedynie
@RelaniU: xd