Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewoprawo: jest jedna zasadnicza różnica, ja nie jestem ministrem i nie wrzucam tego na swoim oficjalnym profilu. Powtórzę się, mam nadzieję, że będą tak platfusi z Rafałkiem na czele śmieszkowali przez całą kampanię. Wykopkowe trole się ucieszą, a i Polska odetchnie.
  • Odpowiedz
@miki4ever: tylko pisowcy mogą mrugać oczkami, w żadnym wypadku obecna władza, oni mają być 100% święci, a jak nie to święte oburzenie wszystkich publicystów
  • Odpowiedz
@PanAlbert 1. Pie*dol coś o „oficjalnym profilu”
2. Dostań sprostowanie, że to prywatny profil
3. Rere Duda też ma prywatny profil xD

Duda na swoim podrywa Ruchadło Leśne, a Grabiec zarzuca heheszki no i tyle.
  • Odpowiedz
W dawnych konserwatywnych czasach skończyli by na szubienicy i nie miał by się kto oburzać :)

Jeśli żylibyśmy w Twoich wymarzonych czasach to po poprzednich rządach PO i PSL mielibyśmy połowę parlamentu z nowymi posłami xD a w sumie… xD
  • Odpowiedz
Jeśli żylibyśmy w Twoich wymarzonych czasach to po poprzednich rządach PO i PSL mielibyśmy połowę parlamentu z nowymi posłami xD a w sumie… xD

@PanAlbert: Szkoda ze pisowi zabrakło jeszcze kilku lat na złapanie tych złodziei z PO( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
nie,ty tylko jestes hipokryta, taka stereotypowa pisowska cecha

@exomars: ej, myślałem że ci inteligentni i nowocześni wyborcy platformy brzydzą się stereotypów xD
Ale jednak nie, stereotypy nie są złe gdy można nimi obrażać przeciwników xD
Czy to czasem nie jest hipokryzja? xD
  • Odpowiedz
Szkoda ze pisowi zabrakło jeszcze kilku lat na złapanie tych złodziei z PO( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oby platformie zabrakło czasu na wieszanie przeciwników politycznych xD
  • Odpowiedz