Aktywne Wpisy
RnaJ +3
#zwiazki #psycholog #psychoterapia psychoterapeutka powiedziała mi, że sprawdzanie telefonu partnerki po tym jak mnie zdradziła (obiecała poprawę, mamy dziecko, wiem że frajer ze mnie) to to samo co jej zdrada, bo to też p-----c. Co sądzicie?

#raportzpanstwasrodka Zakochana młoda para
źródło: image
Pobierz

Nie twierdzę, że chodzenie na siłownię to jakiś mistycyzm, terapia, rytuał, świątynia i ogólnie to transcendencja i chuje muje, ale mi średnio się podoba, gdy ćwiczę i jednocześnie widzę, że czyjś telefon mnie łapie.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
Też kiedyś na innej siłowni widywałem parkę influencerow jakichś chyba, co też non stop się napinali do nagrań, ale w sumie to była całodobowa siłownia i przychodzili późno po północy, więc spoko.
ostatnio laska ustawila sobie statyw a na telefonie miala rozmowe z kamerka z kims. robila bulgary a
W Klubie obowiązuje absolutny zakaz robienia zdjęć/nagrywania innych osób bez ich wyraźnej zgody oraz zgody Klubu, która może być
Ale to musiałby jakiś obeznany prawnik się wypowiedzieć
@discoBambo:
Poczytałem trochę o tym i generalnie sprawa jest trochę złożona.
Natomiast nagrywanie się podczas treningów czy podczas maksów to nromalna sprawa. Nie tylko pozwala np. poradzić sie w kwestii techniki, wysłać film trenerowi co po prostu pochwalić się np. nowym rekordem przed kolegami. Normalna sprawa i bardzo przyjemna.
Mi się rzadko