Wpis z mikrobloga

W #pracbaza Anie z HRow wymyśliły, że zrobimy zbiórkę i pomożemy wybranej rodzinie w #szlachetnapaczka . Tbh myślałem, że to ma być taki dodatek, a bez względu na wynik zbiórki firma pokryje wszystkie koszty. Teraz taki pewien nie jestem, bo już chyba piąty mail w dosyć pretensjonalnym tonie, że chciały coś dobrego zrobić ale patrząc po wpłatach nie było warto xD Wpłacajcie, czemu nie chcecie wpłacać?!
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Cadfael: No jeśli wpadają na taki pomysł (tam musisz zadeklarować, że zrobisz paczkę), to trochę lipa polegać tylko na zbiórce wśród ludzi, którzy wcześniej nie wyrażali żadnej chęci uczestnictwa w tym. Dodatkowo takiej zbiórki "Ania" sama nie wymyśliła, raczej ktoś wyraził na to zgodę. Zbiórka była na kilka k, firma ma dziesiątki milionów obrotu rocznie, żeby zachować twarz to prezes mógł już rzucić brakującą kwotę czy to z firmowych, czy
  • Odpowiedz
No jeśli wpadają na taki pomysł (tam musisz zadeklarować, że zrobisz paczkę), to trochę lipa polegać tylko na zbiórce wśród ludzi, którzy wcześniej nie wyrażali żadnej chęci uczestnictwa w tym.

@Guardis: u mnie robiono przez lata, i po prostu kto chciał to uczestniczył, także dalej nie wiem o co ci chodzi.
  • Odpowiedz