Aktywne Wpisy

alexander-dantes +409

bartlomiej_rakowski +220
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ciężko już powoli rozpoznać czy ten portal to poradnik do bycia nikim i toksykiem, czy po prostu jedna wielka trollowania.
https://www.youtube.com/watch?v=NjOEdJ78eYM
@DrKittens: znaczy toksykiem to są akurat pasjonaci kpiący z ludzi którzy nie pasjonują się tym czym oni się interesuja (i akurat maja szczescie pracy w temacie ktory jest ich hobby). zanim zaczniesz wysmiewac innych to sie zorientuj troche w temacie bo widac temat wszedl w gorące i jak janusze przy stole teraz losowi ludzie z ulicy zaczynaja dokladac swoje trzy grosze
@Towarzysz_Obywatel: co byś nie pisał, taka prymitywna, chamska forma wpisu pokazuje, że jesteś kandydatem na czarną listę
wow xD
Jaki ty jesteś jakiś sfrustrowany życiowo. Tak ja czytam te twoje komentarze to ja się nie dziwie, ze cię w pracy nie lubią po prostu. Kojarzysz mi się z takim właśnie naburmuszonym Januszem xD
W
@Towarzysz_Obywatel: No nie mordeczko. Osoby, które po godzinach uczą się jak coś tam wyklikać czy zaprogramować, żeby później jak dostaną taska w pracy zrobić to szybciej i zrobić więcej i być przodownikami pracy to zwykli frajerzy i nie zasługują na szacunek.
Zauważ, że my
@blehblehbleh: przecież to jest definicja autyzmu/aspergera. Wiesz że NORMALNE, ZDROWE osoby tak nie robią? To jest nudne. Spytaj się jakiejkolwiek kobiety co sądzi
@nad__czlowiek: https://pl.wikipedia.org/wiki/Richard_Feynman
I ok pewnie sa kobiety ktore gardza ludzmi ktorzy sie interesuja matematyka, ale co cie obchodzi co jakis pustak o tobie mysli?
@blehblehbleh: przecież gość co interesuje się matematyka jest poniżej przeciętnej społeczeństwa, zwykły przegryw
źródło: IMG_20241212_181338
PobierzJuż mi się przypomniało dlaczego dałem tego przegrywa pod_czlowieka na czarną listę xD