Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Obywatel: Ja j---e. To teraz wrogiem wykopów są ludzie, którzy lubią swoją pracę i ich to interesuje co robią? xD
Ciężko już powoli rozpoznać czy ten portal to poradnik do bycia nikim i toksykiem, czy po prostu jedna wielka trollowania.
  • Odpowiedz
toksykiem

@DrKittens: znaczy toksykiem to są akurat pasjonaci kpiący z ludzi którzy nie pasjonują się tym czym oni się interesuja (i akurat maja szczescie pracy w temacie ktory jest ich hobby). zanim zaczniesz wysmiewac innych to sie zorientuj troche w temacie bo widac temat wszedl w gorące i jak janusze przy stole teraz losowi ludzie z ulicy zaczynaja dokladac swoje trzy grosze
  • Odpowiedz
@stary_grat:

. zanim zaczniesz wysmiewac innych to sie zorientuj troche w temacie bo widac temat wszedl w gorące i jak janusze przy stole teraz losowi ludzie z ulicy zaczynaja dokladac swoje trzy grosze

wow xD
Jaki ty jesteś jakiś sfrustrowany życiowo. Tak ja czytam te twoje komentarze to ja się nie dziwie, ze cię w pracy nie lubią po prostu. Kojarzysz mi się z takim właśnie naburmuszonym Januszem xD
W
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Obywatel: Widać po komentarzach, że crudziarze i bootcampowcy w ogóle nie kumają, że ktoś może sobie programować po godzinach, bo go to najzwyczajniej w świecie interesuje, tak samo jak ktoś może rozkładać i składać radio albo rozwiązywać łamigłówki matematyczne albo budować zdalnie sterowane modele samolotów. Programowanie to taka sama techniczno-matematyczna dziedzina wiedzy jak te wymienione i może dostarczać tyle samo przyjemności, jeżeli ktoś rzeczywiście jest pasjonatem. Oni patrzą na programowanie
  • Odpowiedz
Ale osoby ktore to robia to te ktore zazwyczaj biora na siebie najbardziej smierdzace gowno ktorego inni boja sie dotknac i je ogarniaja, bo ktos k---a musi.

@Towarzysz_Obywatel: No nie mordeczko. Osoby, które po godzinach uczą się jak coś tam wyklikać czy zaprogramować, żeby później jak dostaną taska w pracy zrobić to szybciej i zrobić więcej i być przodownikami pracy to zwykli frajerzy i nie zasługują na szacunek.

Zauważ, że my
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Obywatel: Widać po komentarzach, że crudziarze i bootcampowcy w ogóle nie kumają, że ktoś może sobie programować po godzinach, bo go to najzwyczajniej w świecie interesuje, tak samo jak ktoś może rozkładać i składać radio albo rozwiązywać łamigłówki matematyczne albo budować zdalnie sterowane modele samolotów.

@blehblehbleh: przecież to jest definicja autyzmu/aspergera. Wiesz że NORMALNE, ZDROWE osoby tak nie robią? To jest nudne. Spytaj się jakiejkolwiek kobiety co sądzi
  • Odpowiedz
@mtmtk: Swoją drogą, trzeba mieć nieźle nasrane, żeby się przejmować tym, co inni myślą o Twojej pasji, a wręcz rezygnować z niej z tego powodu. W ten sposób na pewno się zaskarbi szacunek kolegów i stanie obiektem westchnień kobiet XD

Już mi się przypomniało dlaczego dałem tego przegrywa pod_czlowieka na czarną listę xD
  • Odpowiedz