Wpis z mikrobloga

@Towarzysz_Obywatel robić po godzinach i w stresie możesz jak masz własną firmę. Za duzo przypadków widziałem gdy z dnia na dzień wywalają ludzi z 10,20,30 letnim stażem. Dlatego od jakiegoś czasu pracuje w swoim tempie i nie biorę wiecej na głowę. Zresztą a u nas średnia rotacji to jakieś 3 lata więc po co się angażować ? Za 10 lat jedynymi osobami które będą pamiętać o moich nadgodzinach będą moje nastoletnie
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Obywatel: mnie pasjonaci fascynują bo nie rozumiem ich motywacji. Nie ma z tego większej kasy, nie ma żadnych benefitów poza poklepaniem po plecach. Powoduje to frustracje i szybsze wypalenie. Czasami może awans, no ale manago to już sobie za dużo nie poprogramuje i wypada z rynku po kilku latach. Aniserowicz był kiedyś takim douczającym się pasjonatą, no i programistą już nie jest. XD.
  • Odpowiedz
mnie pasjonaci fascynują bo nie rozumiem ich motywacji. Nie ma z tego większej kasy, nie ma żadnych benefitów poza poklepaniem po plecach

@Kskskkdkdkk: przeczytaj definicję hobby ziomek bo chyba mocno ci kasa na głowę weszła
  • Odpowiedz