Aktywne Wpisy

moll +318
źródło: 1000018684
Pobierz
lunaexoriens +74
Poznań: rogale, uśmiechnięci poprzebierani ludzie, radosne progresywne miasto, gdzieś w tle zamek cesarski
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
Warszawa: race, kibolstwo z zasłoniętymi twarzami, smutne konserwatywne towarzystwo, gdzieś w tle radziecki pałac
#marszniepodleglosci #poznan #warszawa #11listopada
źródło: 11 listopada
Pobierz

Mieliscie kiedyś problem z samochodem? Spróbujcie coś znaleźć - wszystkie fora zdechły. Zapytasz na jakiejś grupie na fb? Jasne przyjedź tu i tu zrobimy diagnozę i naprawimy. Nikt, ale to nikt tam się nie dzieli wiedzą xD W IT? Cześć, słyszałem, że tutaj dobra kasa, jak zacząć pracę? I wysyła ktoś komentarz na 40 zdań, jak zostać programistą, czego się nauczyć i w ogóle crack the interview xD
źródło: MECHANIK
Pobierz@tommyrb: chyba nie jesteś na grupkach FB
bo ludzie by chcieli mieć wszystko podane na tacy
ja sobie kupiłem jednego gruza, pojeździłem, ponaprawiałem, zezłomowałem, drugiego, trzeciego i coś umiem
dlaczego więc mam komuś pomagać jeśli ta osoba prawdopodobnie nawet z moimi poradami nie jest w stanie wykonać naprawy? A na koniec dostanę zjebę bo "źle doradziłem" albo jeszcze typowi wycieknie paliwo albo płyn hamulcowy w trakcie jazdy i będę miał na sumieniu. O narzędziach nie wspomnę
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora