Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Need: zależy, ile tego zarabia i co z tymi pieniędzmi robi

- zarobi 150 mln euro i zaprojektuje portfel papieró wart dający mu 2-3 mln euro rocznie na życie - no mogę zrozumieć
- po prostu z--------a za, nie wiem, 1 mln rocznie który r---------a - worst deal ever
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
2-3 mln euro rocznie

@Filipterka25:

do takiego portfela to wystarczy 90-100mln euro, ale no kumam ocb (albo nawet o wiele mniej jakby wejść w jakieś polskie obligacje czy coś). Dalej pozostaje dyskusja czy de facto wyjęte 15 lat życia za to jest tego warte. Pewnie dla jakiegoś spokoju do końca życia pewnie tak, ale w sumie to gwarancji nie masz, chociaż może i do pewnego stopnia masz, bo jednak ten
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy: ja nie chcę zdradzać za dużo ale o booksy co nieco wiem i to nawet nie jest polska firma tak naprawdę więc ja nie wiem co ten typ tu robi. a firma jak firma, kod raczej średni, ludzie ok, ale były niby duże zwolnienia.

it jest traktowane ok (poza testerami) ale większość firmy to słuchawka a to już z tego co słyszałem kołchoz
  • Odpowiedz
do takiego portfela to wystarczy 90-100mln euro, ale no kumam ocb (albo nawet o wiele mniej jakby wejść w jakieś polskie obligacje czy coś).

@Need: powiedzmy, że lepiej policzyć za dużo, niż za mało.
  • Odpowiedz
@Need: Ten oskarek (Filip Kozera) mówi o tym zapierdzielu, a patrzę na jego instagrama i widzę imprezy i podróże.
Zapieprzają to jego pracownicy poniżej stawek rynkowych w nadziei, że kiedyś zrealizują udziały.
  • Odpowiedz
dobra moim zdaniem oski najmniej p------i ze wszystkich i chyba coś tam programuje bo wydaje się jakby miał pojęcie o czym mówi xD
  • Odpowiedz