@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Książki po okładce się nie ocenia, ale kebaba po szyldzie już tak. Błagam, wchodząc do takiego lokalu przez sekundę bym nie chciał tam jeść.
Byłem pierwszego dnia, czekałem pół godziny przy nienajwiększej kolejce, za to mogłem zapłacić tylko gotówką ( ͡°͜ʖ͡°) Za wołowinę dopłata +5 PLN (na dodatek się skończyła), kurczak w miarę ok (choć kurczaka akurat trudno zepsuć).
Generalnie smakowo w miarę, z ceną nie bardzo (ponad 30PLN za bułkę to przesada), może jakoś niedługo
@printf: W budynku były 3 kebaby (2 od strony Krzywoustego), zamknęły się po paru miesiącach, więc na razie walczy o miano tego,m który przetrwał najkrócej XD
Wedlug was jakie sa dobre zarobki na uop netto miesiecznie w okolicach 28-30lat? Ja jestem jakis odklejony jak mi sie wydaje ze takie 14k/mies to w sumie jest malo czy rzeczywiscie to jest malo? Warszawa #zarobki #pracbaza #praca
https://maps.app.goo.gl/Sicz5sZMjHx6xFmD7
To byl chyba ten nowy 'kraftowy' kebab o ktorym czytalem na tagi #wroclaw jakis czas temu
'pani/pana u nas w lokalu nie bylo'
xDDDDD. i cyk, pora na CSa xD
Byłem pierwszego dnia, czekałem pół godziny przy nienajwiększej kolejce, za to mogłem zapłacić tylko gotówką ( ͡° ͜ʖ ͡°) Za wołowinę dopłata +5 PLN (na dodatek się skończyła), kurczak w miarę ok (choć kurczaka akurat trudno zepsuć).
Generalnie smakowo w miarę, z ceną nie bardzo (ponad 30PLN za bułkę to przesada), może jakoś niedługo