Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

Masz raka i mimo decyzji lekarzy musisz się bujać z ubezpieczeniami miesiącami, żeby pokryto koszta zaleconego przez lekarzy leczenia.
Opóźnienia tygodniowe czy paromiesięczne w kluczowym momencie.
Zakładając że w ogóle przejdzie bo procent odrzuceń u tej firmy z zabitym ceo to 31%.
A potem w ogóle mogą cię jeszcze sądzić jeśli uznają że wydali za dużo, czy ich zdaniem zataiłeś że np praca zwiększyła twoje szanse na raka o 0.0002% XDd zajebiście.
#usa
źródło: IMG_0021
PobierzW Polsce służba zdrowia jest, jaka jest, ale jest. Jak zasłabniesz na ulicy i zabierze Cię pogotowie, to nie musisz się martwić, że pójdziesz z torbami, bo rachunek za leczenie będą spłacały twoje wnuki. Szczerze mówiąc, wolę naszą służbę zdrowia, ze starymi szpitalami, nieremontowanymi salami chorych i wspólnymi łazienkami na korytarzach, niż warunki hotelowe i rachunki
Ile to jeszcze pociagnie przy tkaiej demografii? 10, 20 lat?
No niestety nie jest idealnie, ale koniec końców wole wydać parę stów za wizytę, niż paręset tysięcy za leczenie.
źródło: IMG_1965
PobierzTam biedota po prostu nie ma ubezpieczenia, jak mają wypadek to wolą wziąć ubera niż wzywać karetkę, bo -5k $
Zresztą, jest nawet taki serial - Breaking Bad, gdzie fajnie pokazane jest poważniejsze zachorowanie = konieczność prowadzenia zbiórek i żebrania o hajs po znajomych.
A jak im powiesz o bezpłatnym ubezpieczeniu medycznym w UE to cie będą
Ten wolny rynek musi działać tak źle, że zbudowali mur żeby ludzie do Meksyku nie s---------i na super komunistyczny NFZ ( ͡º ͜ʖ͡º)
I wspaniale, życzę chłopu żeby żył jak najdłużej. W USA myślę, że bym go już gdzie indziej odwiedzał.