@mirko_anonim: oesu, co to za wysryw jest? Zdarza się że pani ma oczekiwania z kosmosu? Zdarza. Zdarza się że piwniczak -2/10 oczekuje doświadczonej w łóżku dziewicy? Też się zdarza, nawet cześciej.
@mirko_anonim: ale po co w ogóle? Gdy gość w psychiatryku przedstawia się jako Napoleon Bonaparte to prosisz go o porady geopolityczne? Nie, zamykasz wizjer w drzwiach i idziesz dalej.
Dodatkowo, według tejże Zuzanny, to są ponoć standardowe oczekiwania w jej
Ona może myśleć o "poważnym związku" tylko i wyłącznie gdy facet ma własny dom i mieszkanie w DOBRYCH lokalizacjach, będzie mógł jej sprezentować nowy samochód z salonu, a do tego będzie wydawał na nią (wyjścia na miasto, prezenty, wycieczki) min. 5000 miesięcznie. Bo poniżej tego to "nie życie, tylko wegetacja".
@mirko_anonim: ja pie.... Skąd wy wszyscy macie takie dziwne towarzystwa. Gdzie nie sięgnę okiem to baba i chłop pracuje, czasem jakiś dzieciak, ale to do zloba, mają kredyty i tak ciągną te wózek we dwoje niejednokrotnie całkiem szczęśliwi. Kilka przypadków gdzie chlop zarabia 20 to drugie połówki nadal pracują mimo że zarabiaj połowę tego i mają małe dziecko. Nikt nie siedzi na niczyim utrzymaniu
@thebugger: co w tym takiego niesamowitego? Wystarczyło odziedziczyć po dziadkach duże mieszkanie. Wynajmowałem kiedyś pokój u takiego gościa co duże mieszkanie przy samym wyjściu z metra na Ursynowie dostał w spadku po dziadkach, warte spokojnie kilka baniek. A takich ludzi masz całkiem sporo
@mirko_anonim: Nie wiem gdzie tu powód do uznania siebie biedakiem. Jeśli koleżanka daje na stół tyle samo to zgoda ale jeśli do zaoferowania ma tylko swoje rozbujane ego, rozczeniowość i często uczęszczane wrota to o czym tu gadać. Poniosła koleżankę fantazja i tyle.
magnetyczny-szermierz-32: Standard dla korpolasek ze stolicy. Mi jedna 35 latka wypaliła, że dla niej facet 30+ bez mieszkania to przegryw (sama dostała w prezencie od rodziców). Inna 30+ mieszkająca u rodziców na wsi pod wawa wyśmiała mnie, że mam tylko dwa pokoje pół godziny tramwajem od centrum bo jej zdaniem poważny mężczyzna po 30 powinien mieć duże mieszkanie by od razu móc zakładać rodzinę.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zdarza się że pani ma oczekiwania z kosmosu? Zdarza.
Zdarza się że piwniczak -2/10 oczekuje doświadczonej w łóżku dziewicy? Też się zdarza, nawet cześciej.
Życie urealnia oczekiwania ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: ale po co w ogóle? Gdy gość w psychiatryku przedstawia się jako Napoleon Bonaparte to prosisz go o porady geopolityczne? Nie, zamykasz wizjer w drzwiach i idziesz dalej.
@mirko_anonim:
Niech se czekają
Pan baiciarz machnął swojego codziennego wysrywa a łykopki się rozpisują 20 komentarzy zamiast olać XDD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
@mirko_anonim: jezyk i siusiak wystarczaja, ale widze, ze fajne tematy i dobrze sie bawicie na tych