Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +24
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

Czytałem że ponad 50% Polaków marzy o własnym domku. Na wykopie czytam że się nie sprzedają, wchodzę na otodom i tam też pełno ogłoszeń do wyboru, do koloru stare, nowe, duże, małe i wolnostojące, i dwulokalowe, i szeregowce - #warszawa here, chociaż ceny wydają się rozsądne biorąc pod uwagę miasto. Mirki jak to jest z tymi domkami. Chętnie posłucham szczerych opinii o życiu w domku pod Warszawą kiedy ma się 30 lat, różowego i np dziecko. Jakie są wady takiego życia o których może nie wiem? Czy jest tak może że 90% tych marzycieli chciałoby domek, ale wybudowany samemu, pod kolor skarpet czy jak, po prostu nie ma pieniędzy? Ale przecież mieszkanie w mieście to też milion złotych. #nieruchomosci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Po pierwsze tutaj się nikt nie uśmiecha, osiedla domów to mega fajna atmosfera, weseli ludzie, imprezy od sprzątania okolicznych terenów zielonych po halloween, taki american dream, o których jako już 30-paru latek marzyłem dekady temu oglądając American Pie i wielu innych amerykańskich filmów
Parę razy słyszałem tekst, że
@mirko_anonim: nie mieszkalem w domku ale znam kogos kto mieszkal ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiec tak:
1. Jak jestes mlody bez rodziny to zycie towarzyskie jest bardzo utrudnione, bo wszedzie dalej
2. Wbrew pozorom, dla dzieci dom pod miastem to wiecej wad niz