Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
SiwyMati35 +11
Po wzięciu pożyczki z SAFE powinna być przywrócona obowiązkowa służba wojskowa z naciskiem na tych wszystkich pieniaczy, którzy od pierwszego dnia piszą, że to jest takie zajebiste ;) w końcu ktoś te hałdy i góry sprzętu musi obsługiwać xD

Co się dzieje na tych wszystkich apkach do randkowania? Kiedyś miałem bardzo dużo par, ale nigdy nie pisałem pierwszy. Nie to, że nie chciałem tylko z moich obserwacji wynikało, że gdy się zagada pierwszemu to druga strona nie angażuje się tak w rozmowę jak w sytuacji gdyby to im przyszło zagadać. No i kiedyś miałem dużo par, część z nich zagadywało, były spotkania. Teraz wyglądam moim zdaniem jeszcze lepiej i par mam zdecydowanie jeszcze więcej, ale przez tydzień zagadało 5 dziewczyn, a wcześniej tyle to miałem w 1-2 dni. Już całkiem obrosły w piórka czy o co chodzi?
#tinder #randkujzwykopem #zwiazki #logikarozowychpaskow #badoo #randki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Kitku_Karola: ja na przykład jestem w "miarę normalny" ale mam nieciekawą twarz i nie mam za bardzo z kim gadać a jak coś się trafi to jest to j----a księżniczka co umie tylko w dwa słowa góra.
Ale chodzi o to, że mam nawet więcej par niż kiedyś. Ryj mam całkiem wyjściowy do tego dobry zawód i zawsze coś tam się działało, a teraz wróciłem po jakimś czasie i mam niecałe 300 par w tydzień i tylko 5 wiadomości. Eksperymentalnie zjechałem wczoraj do 5-6/10 i pary oczywiście dalej wpadają, ale te
Ja zawsze odpisywałem pod warunkiem, że używała zdań
Na pewno nie jest to miejsce na szukanie jakiejś relacji.
@r5678: już Lepiej wyjść na miasto i zagadać w
Jeśli np daje sobie radę sama w życiu to po co mi facet , który będzie wymagał gotowania sprzątania i robienia koło niego a sam nawet nie kupi nawet kwiatów / drobiazgu nie zabierze nigdzie
Teraz mam wrażenie że facet ma palete wymagań , szczupła ładna wykształcona dokłada się sprząta gotuje
Plus wiele kobiet woli być samych z wyboru bo tak jak w tradycyjnej kulturze mają być piękne zadbane dbać o dom rodzic dzieci ale żeby nie siedzieć na jego karku też robić karierę , rozwijać się i zarabiać , facet według nich nie musi robić nic
Albo robić poniżej
Bo ta gruba 36 latka nadal