Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co się dzieje na tych wszystkich apkach do randkowania? Kiedyś miałem bardzo dużo par, ale nigdy nie pisałem pierwszy. Nie to, że nie chciałem tylko z moich obserwacji wynikało, że gdy się zagada pierwszemu to druga strona nie angażuje się tak w rozmowę jak w sytuacji gdyby to im przyszło zagadać. No i kiedyś miałem dużo par, część z nich zagadywało, były spotkania. Teraz wyglądam moim zdaniem jeszcze lepiej i par mam zdecydowanie jeszcze więcej, ale przez tydzień zagadało 5 dziewczyn, a wcześniej tyle to miałem w 1-2 dni. Już całkiem obrosły w piórka czy o co chodzi?
#tinder #randkujzwykopem #zwiazki #logikarozowychpaskow #badoo #randki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

• 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim z perspektywy kobiety to Ci powiem że jak ja zagadywałam tam to nigdy żaden mi nie odpisał xD więc lepiej było poczekać aż jakiś coś napisze co nie jest tekstem „co tam?”, „cześć” tylko dłuższym pytaniem czy zdaniem bo w przeciwnym razie po 2-3 wymienionych wiadomościach taki pytał jaką mam bieliznę teraz na sobie albo czy wyśle nagie fotki…
  • Odpowiedz
@Kitku_Karola: Jak się nie ma do czego odnieść to co mam napisać? No widzisz po 2-3 wiadomościach pytają jaką masz bieliznę a ja zazwyczaj pytam co masz w piwnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiec chyba w zły target facetów celujesz
  • Odpowiedz
niewielu normalnych zostawało

@Kitku_Karola: ja na przykład jestem w "miarę normalny" ale mam nieciekawą twarz i nie mam za bardzo z kim gadać a jak coś się trafi to jest to j----a księżniczka co umie tylko w dwa słowa góra.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

podobno znowu zmienil sie algorytm i nawet chadziska maja mniej par bez golda

Ale chodzi o to, że mam nawet więcej par niż kiedyś. Ryj mam całkiem wyjściowy do tego dobry zawód i zawsze coś tam się działało, a teraz wróciłem po jakimś czasie i mam niecałe 300 par w tydzień i tylko 5 wiadomości. Eksperymentalnie zjechałem wczoraj do 5-6/10 i pary oczywiście dalej wpadają, ale te
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

z perspektywy kobiety to Ci powiem że jak ja zagadywałam tam to nigdy żaden mi nie odpisał xD więc lepiej było poczekać aż jakiś coś napisze co nie jest tekstem „co tam?”, „cześć” tylko dłuższym pytaniem czy zdaniem bo w przeciwnym razie po 2-3 wymienionych wiadomościach taki pytał jaką mam bieliznę teraz na sobie albo czy wyśle nagie fotki…

Ja zawsze odpisywałem pod warunkiem, że używała zdań
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: te apki już dawno straciły sens. tam z roku na rok była równia pochyła w dół. Kiedyś tam można było jeszcze kogoś trafić z kim dałoby się spotkać, teraz już według mnie nie ma tam absolutnie nikogo normalnego. Nawet 36 latki przy tuszy księżniczkują i uważają się za nie wiadomo kogo.
Na pewno nie jest to miejsce na szukanie jakiejś relacji.
  • Odpowiedz
te apki już dawno straciły sens. tam z roku na rok była równia pochyła w dół. Kiedyś tam można było jeszcze kogoś trafić z kim dałoby się spotkać, teraz już według mnie nie ma tam absolutnie nikogo normalnego. Nawet 36 latki przy tuszy księżniczkują i uważają się za nie wiadomo kogo.

@r5678: już Lepiej wyjść na miasto i zagadać w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim o to że kobiety teraz zarabiają na tyle że wolą być same niż z byle kim byle by był
Jeśli np daje sobie radę sama w życiu to po co mi facet , który będzie wymagał gotowania sprzątania i robienia koło niego a sam nawet nie kupi nawet kwiatów / drobiazgu nie zabierze nigdzie
Teraz mam wrażenie że facet ma palete wymagań , szczupła ładna wykształcona dokłada się sprząta gotuje
  • Odpowiedz
@adamsowaanon

@mirko_anonim: w Europie masz w wieku 18-40 lat 50 milionów więcej chłopów niż bab. Także powodzenia przy takiej konkurencji

Plus wiele kobiet woli być samych z wyboru bo tak jak w tradycyjnej kulturze mają być piękne zadbane dbać o dom rodzic dzieci ale żeby nie siedzieć na jego karku też robić karierę , rozwijać się i zarabiać , facet według nich nie musi robić nic
Albo robić poniżej
  • Odpowiedz
@r5678

@mirko_anonim: te apki już dawno straciły sens. tam z roku na rok była równia pochyła w dół. Kiedyś tam można było jeszcze kogoś trafić z kim dałoby się spotkać, teraz już według mnie nie ma tam absolutnie nikogo normalnego. Nawet 36 latki przy tuszy księżniczkują i uważają się za nie wiadomo kogo.

Bo ta gruba 36 latka nadal
  • Odpowiedz