Wpis z mikrobloga

@r5678: ja takie ogłoszenia zglaszam olx. Mam kilka dodanych do ulubionych wyszukiwań a czasami jakiś kretyn wpisze tam w opisie milion słów kluczowych. To ja myk zgłoszenie. On znowu wystawia tak samo a ja myyyyk ponownie zgłaszam cwela
  • Odpowiedz
@23kulpamens:

ja takie ogłoszenia zglaszam olx

@Jestem_tu_zielony: a takie zgłaszanie jest w miarę skuteczne? nie wiem, co robię nie tak, ale parę razy zgłaszałem analogiczne tytuły i dostawałem feedback, że nie znaleziono niczego niezgodnego z regulaminem xD raz tylko cisnąłem dalej sprawę i po wyjaśnieniu mailowym ostatecznie przyznano mi rację, ale trochę się zraziłem, czy to nie czasem podobnie jak na Facebooku (gdzie zgłaszanie oczywistych scamów kończy się
  • Odpowiedz
a takie zgłaszanie jest w miarę skuteczne? nie wiem, co robię nie tak, ale parę razy zgłaszałem analogiczne tytuły i dostawałem feedback, że nie znaleziono niczego niezgodnego z regulaminem xD

@Horkheimer: nie jest skuteczne, bo za pierwszym razem weryfikuje automat, za drugim nie wiem może też automat tylko że droższy, a za którymś razem trafia do człowieka, ale to dużo zachodu kosztuje
  • Odpowiedz