Aktywne Wpisy

WielkiNos +140
Wyszłam sobie dziś o 6:00 na spacer. Idę ulicą, a na trawniku tuż obok chodnika jakiś psiarz wysrywa właśnie swoje 2 psy. Jeden z nich, ten który był już chyba po nagle sie odwrócił i chciał mi skoczyć do ręki uje ać. Psiarz zdążył psa w ostatniej chwili pociągnąć mocno za smycz. Przeprosił.
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
Wiecie co jest najśmieszniejsze? Że po czytaniu tych wszystkich psiarskich wysrywów na różnych forach i grupach ja wiem dlaczego
źródło: temp_file2030933746967374700
PobierzJak mieszkam na wsi i kupuję napoje w lokalnym sklepie to gdzie mam to co mam zrobić z butelkami/puszkami?
#butelki #systemkaucyjny
#butelki #systemkaucyjny

źródło: comment_gi7Dt2P4BklnHOcLjnU9fzOyHaq21qxu
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Liryczne_MMA: bo to automat akceptuje nie człowiek, człowiek dopiero jak wpadnie do lejka z tudnymi
@mkorsov: Akurat tutaj widać, że ktoś celowo tak napisał.
@Jestem_tu_zielony: a takie zgłaszanie jest w miarę skuteczne? nie wiem, co robię nie tak, ale parę razy zgłaszałem analogiczne tytuły i dostawałem feedback, że nie znaleziono niczego niezgodnego z regulaminem xD raz tylko cisnąłem dalej sprawę i po wyjaśnieniu mailowym ostatecznie przyznano mi rację, ale trochę się zraziłem, czy to nie czasem podobnie jak na Facebooku (gdzie zgłaszanie oczywistych scamów kończy się
źródło: image
Pobierz@Horkheimer: nie jest skuteczne, bo za pierwszym razem weryfikuje automat, za drugim nie wiem może też automat tylko że droższy, a za którymś razem trafia do człowieka, ale to dużo zachodu kosztuje