Aktywne Wpisy

WielkiNos +420
Kiedy spodobała ci się kobieta, ale przypominasz sobie, że to tylko p---------a.
#p0lka #pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #onlyfansiary #hipergamia
#p0lka #pieklomezczyzn #bekaztwitterowychjulek #onlyfansiary #hipergamia
źródło: temp_file7223545344122652544
Pobierz
Smutny_Marek +206
źródło: 1000050386
Pobierz

#adventofcode zwany również jako #adventofautism to super świetna zabawa, przy której programista pasjonat zamiast klepać nudne CRUDy może oddać się swojej pasji do klepania algorytmów i zapodać algorytm bellamana forda by rozwiązać adventowe zadanko!
A ...czekajcie... czy ja powiedziałem zabawa? Dobra zabawa? No bez przesady. Dla Patryka z #4mitomans i innnych PASJO-NAUTÓW to olbrzymie źródło stresu i rywalizacji ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Widocznie dopadł ich syndrom sztokholmski i tak bardzo polubili pracę w sprintach pod presją czasu, poganianie, bycie uciskanym podnóżkiem scrum mastera, wyciskanym niczym czosnek przez praskę - że sami sobie wizualizują scrum mastera w ramach advent of code i symylują na sobie wywieranie presji na dowożenie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Bycie pasjonatem to jakiś zupełnie inny wymiar, którego nie jestem w stanie objąć swoim prze-potężnym rozumiem
źródło: zabawa
Pobierz@nad__czlowiek:
Tez tego nie rozumiem. Masz robotę? Masz. Płaci fajnie? Płaci. To po co się spinać ponad normę? Lepiej spędzić czas po pracy z dzieckiem, rodziną, porobić coś fajnego a nie jak pic rel. ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: vUMl-DxBjXXeTy6K1S-Q5DEuYfnMOzdg4LeKO4U73uU
Pobierz